Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 4 juli 2014

Vänskap

Av Daniel - 4 juli 2014 15:46

Idag skiner solen! Har nästan glömt bort hur det är när sommaren visar sig på riktigt.

Men jag har ändå valt att spela lite tv-spel, och dammsugit (igen). Ska väl ut strax och fixa lite tror ja. Måste ju få lite av solen innan den försvinner igen.


Ikväll kommer nästa besök hit och hälsar på.

Den här gången är det min kompis Rebecca och hennes familj som är på Sverigeresa och svänger förbi och säger hej. Det ska bli väldigt roligt. Vet inte när vi sågs senast, typ nåt år sen eller så.

Vi bodde grannar ett par år för nästan 20 år sen (usch vad gammal man känner sig när man tänker på hur fort åren går) och har varit vänner sen dess. En av få riktig nära vänner jag har och som jag haft länge.

Är tråkigt att vi ses så sällan, men vi pratar i telefonen ganska ofta så då känns det ändå inte som det är så länge sen man sågs. Ska bli kul att ses, även om det inte blir under så lång till. Dessa genomresor :)#SOL #gta5 #ps3 #dammsugare #besök #vänskap

 
 
Monica o Jacob

Monica o Jacob

4 juli 2014 16:39

Tack för titten hos oss.
Alltid rolig med besök som man inte ser alltför ofta;-)
Läcker rottis.
Ha en skön helg

http://ingemix.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se