Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 5 juli 2014

Hej då!

Av Daniel - 5 juli 2014 13:00

Så var det lördag. Solen skiner och det är grymt nice väder ute.

Vaknade tidigt efter som vi hade besök. Blev även sent i går. Vi satt uppe och pratade till 2 men det blev ändå några timmar sömn.

Erika åkte och jobbade vid 9 och vi andra satt i solen och pratade ett par timmar till innan det var dags att säga hej då efter som Rebecca, Martin och Theodor (och alla 5 minihundar) skulle vidare till Härnösand.

Det blev ett kort besök men väldigt trevligt. Är tråkigt att man ses så sällan.


Nu ska jag passa på och få lite sol och samtidigt klippa gräset. Ett bra sätt att kombinera nytta med nöje :) Ikväll blir det nog att grilla. Det gäller att passa på så länge sommaren är här. Kanske ett bad med Nattis också om vi hinner (nåt mer vi borde hinna med?).

Hoppas alla har en solig och bra lördag.

Och kom ihåg. Klaga inte på värmen utan njuuuut! Om 6 månader skottar vi snöblask och förbereder julen :)

#sol #vänner #hejdå #gräs #värme #njut

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se