Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 8 juli 2014

Kvinnor och bilar

Av Daniel - 8 juli 2014 23:27

Dagens bästa.
Sitter utanför Kupolens köpcenter i Borlänge och väntar på att Erika ska sluta jobbet.
Sitter och slappar i solen då en kvinna och hennes dotter kliver in i sin bil som står i närheten av mig. Hon vrider på nyckel men bilen vill inte starta.
Hon försöker igen, och igen och igen och igen... i nästan 40min utan att lyckas.
Dottern använder mobilen flera gånger och man förstår att hon ringer efter hjälp.
En man kommer i hög fart och stannar bakom. Han går fram och får kort förklarat för sig att bilen inte funkar. Han säger inte ett ord utan sätter sig bara vid ratten, vrider på nyckeln och startar bilen på första försöket. Tydligt irriterad går han tillbaka tyst till sin bil och kör iväg...
Kvinnor och bilar. Man slutas aldrig förvånas :)

 
#kvinnor #bilar #humor #kupolen #borlänge

 
 
Ingen bild

Maja Dacke

10 juli 2014 20:15

Jomenvisst, alla kan ju inte vara motortekniker ... Det var väl något vajsing med styrboxen, för bilar kan väl inte känna av förarnas kön. Tänk om det varit en 'hen' ..!
(Snacka inte styrboxar med mig för det ville inte den aukt. bilverkstan. Där skulle det felsökas i ett par månader och slutade med att jag inte fick ut bilen utan att betala för alla felsökningar. Nästan fem långa. Men styrboxen gick på garantin!)
(Jag hittade en bättre verkstad efter det här ...)

Daniel

10 juli 2014 21:44

Nej alla kan inte vara motortekniker, men alla borde inte heller ha körkort. Finns allt för många stolskott ute på vägarna, men de var det ju ingen fara med vid det här laget efter som kvinnan inte ens kom iväg med bilen.

Känner igen det där med att verkstadsnotan kan kryddas utan att man riktigt är med på det hela, har varit med om det själv men aldrig gått med på att betala. Jag betalar för de som jag bett dom göra och inte ett öre mer. Vill dom leka med sina datorer på min bil får dom stå för det själva.

 
Sofia Karolina

Sofia Karolina

14 juli 2014 20:14

haha en vän till mig gjorde så en gång och bad mig komma med startkablar för batteriet var slut då bilen inte gick igång.

Rattlåset var i....

Händer samma sak 10 min senare när hon skulle iväg från bensinmacken, då ringde hon sin farbror för att komma med startkablar....hmm

http://fiakarolina.blogspot.se

Daniel

14 juli 2014 20:52

De är ju en sak om strömmen är slut. De är surt.
Den här kvinnan hade nog bara behövt trampa lite på gasen när hon vred på nyckeln så hade nog bilen startat :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se