Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

Problem

Av Daniel - 11 juli 2014 11:54

Okay idag har vi några problem.

Hade tänkt fixa poolen för att bada, men solen är borta :(

Det är fortfarande väldigt varmt men jag vill ju kunna ligga i min pool och sola och dricka goda drinkar... eller i alla fall smutta på lite varm och avslagen Fanta. Det ska dessutom bli kallare och kanske regn under helgen. Såå tråkigt. Men grattis till alla er som gnällt. Snart kommer snön, grattis.


Jaja. Nästa problem.

Jag gillar inte baciller. Det kanske dom flesta inte gör men jag tänker lite mycket på sånt ibland. Om någon nyser eller hostar håller jag andan, jag undviker folk som är eller varit sjuka, jag tar inte på handtag eller andra grejer på ofentliga platser om jag verkligen inte måste, trycker på hissknappar med armbågen osv. Ja ja, jag är säkert lite knäpp men det är en deffekt jag har i så fall, och vem gillar att vara sjuk liksom? :)

Han som uppfann handspriten borde få Nobelpriset!

Nu när jag så ska bada i min pool funderar jag ju på hur länge vattnet håller sig fräscht?

Inget minskar mina tankar när jag läser rubriken "Badtunnan kan göra dig sjuk" i Aftonbladet.

Så hur håller jag baciller borta ifrån mitt vatten? Hur många dagar kan samma vatten användas?

Känns lite jobbigt att byta 900 liter varje dag liksom... Någon som vet? Hur gör ni med era barnpooler osv?Han som badat i den här poolen lär ha träffat Mr Bacill, och så vill man ju inte att det ska gå :)
#sommar #sol #regn #snö #pool #bad #baciller #badvatten #handsprit #nobelpris #badtunna #aftonbladet #problem #orolig

 
 
Annie

Annie

11 juli 2014 13:12

Hoppas solen kommer tillbaka till dig!
Här hos oss är det sol och 24 grader, så jag klagar inte! ;-)
Älskar värmen .. Bra här i Norrland ;-)

Ha en fin dag och hoppas solen visar sig för er ;-)

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Daniel

11 juli 2014 13:32

Solen är tillbaka fast blandat med moln. Så länge det är varmt är jag ganska nöjd :)
Har 26 grader så jag ska väl kanske inte klaga.

 
Life of Johanna

Life of Johanna

11 juli 2014 13:49

Hoppas solen kommer tillbaka och att du löser poolbekymmret, kan tyvärr inte hjälpa till då jag bor i lägenhet :)

haha nej för vårtsvinet gick det nog inte så bra nej..

http://lifeofjohanna.se

Daniel

11 juli 2014 14:10

Va, har du inte pool i lägenheten, de är ju faktiskt sommar ;)
Får hoppas någon annan vet lite mer...

 
Ingen bild

batmanbebis

11 juli 2014 17:17

Nu är jag ingen poolexpert men ska man inte ha typ filter och klor och grejer? Tror vattnet blir ganska nasty annars...Som att låta ett badkar stå i flera dar lixom, och bada då och då...Njaa..
men det går säkert att googla sånt?

Daniel

11 juli 2014 21:08

Till lite större pooler har man ju sånt men de här är ju en lite större av dom mindre modellerna :)
Vet inte hur bra det blir med klor om hunden ska bada, men å andra sidan vet ja inte hur mysigt vattnet blir när hon badat några gånger heller :)
Tänkte väl om man kunde ha samma vatten någon dag, mer än så lär man inte vilja ha det.

 
Ingen bild

batmanbebis

11 juli 2014 22:41

tja, tänk dig ett större badkar. Där en hund badat och solen legat på och gassat några timmar...huuu inge vidare.
Sen är det jätte kul att du inte vågar ta på handtag, hur fan kan man undvika sånt egentligen? Att hålla i dig i en stolpe på bussen måste gå FET bort?:P

Daniel

11 juli 2014 23:12

Njä de blir kanske lite äckligt, fast hon är nytvättad. Blir nog att byta vatten varje dag man ska bada, om hon ens kommer bada i poolen.

Jag har lite svårt att vara den där gentlemannen jag skulle vilja vara efter som jag låter andra öppna dörren för mig istället för att jag håller upp den för andra :)
Buss åker jag inte, ja har ju bil :)
Fast det låter nog lite mer extremt än va det är. Jag kan ta i handtag osv, om ja måste. Men då kommer ja också ihåg att inte peta mig i ansiktet eller äta med händerna osv innan dom är tvättade :)

 
Ingen bild

batmanbebis

13 juli 2014 02:44

hehe fan va galet, hur är det med disktrasor?
eller på krogen?

Daniel

13 juli 2014 10:18

Men så är jag väldigt sällan sjuk också :)
Disktrasor tar jag inte i, men det är inte bara för baciller utan även för att dom även är äckliga och ofta luktar illa. Varför ska man kladda runt med en sån om man vill ha rent? :)
Att gå på krogen går bra (även om det är väldigt sällan jag går dit) men så blir man ju oftast sjuk dagen efter också, fast kanske inte av några baciller :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards