Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 25 juli 2014

För varmt? Snart kommer vintern!

Av Daniel - 25 juli 2014 12:29

Sååå sjukt härligt väder just nu (ja jag fortsätter mitt tjat) och jag bara älskar det!

Men det känns som dom varma dagarna är räknade och kallare väder är på väg.

Tänk att man längtar efter sommaren i ungefär 9 månader och sen är den över på några veckor.

Visst kan det vara fint även på våren och hösten, men inte som nu.

Jag förstår verkligen inte all klagan på värmen. Längtar ni verkligen efter snö, slask och kyla?!??

Njuuuut! Snart kommer mörker, regn och blåst följt av dåligt plogade vägar, halka och massor av tjocka kläder.

Jag ska i alla fall ligga i solstolen för ännu en dag, och njuta i poolen med vattenmelon, jordgubbar och gått att dricka.

Länge leve sommaren!Vad föredrar du?

Är du den klassiska svensken som aldrig blir nöjd?Bilderna är lånade ifrån Google :)
#sommar #sol #tjat #snö #slask #regn #längtan #kyla #pool #bad #vattenmelon #jordgubbar #google #danneking #gnäll

 
ANNONS
 
Tobias

Tobias

25 juli 2014 15:34

Tja kul att du kommenterade! Ja de flesta spelen jag spelar är ju 18 års gräns. Det är många som frågar om jag får spela dom spelen och alla får samma tråkiga svar; Ja, mina föräldrar tillåter det.
Klart jag går ut. Precis vart i Finland 1 och en halv vecka ;)

http://livetispelen.bloggplatsen.se/2014/07/09/107

 
Sanna

Sanna

26 juli 2014 10:50

Skrev ungefär detsamma idag jag med....jag föredrar sommaren!
Fina och härliga bilder på hund, pool och mycket annat i din blogg också!

Ha de!
/S

http://sancha.bloggplatsen.se

Daniel

26 juli 2014 11:10

Ja visst är det härligt med sommar.
Roligt att du gillar bloggen :)

 
Moa Svensson

Moa Svensson

27 juli 2014 23:34

Hej, jag vill bara tacka för din rara kommentar på mitt inlägg angående hur hjärtlösa folk kan vara. Förlåt för segt svar men har haft semester så har inte kollat bloggen. Man ska stå upp för dom som inte kan stå upp för sig själv. MVH Moa :)

http://www.finest.se/Moasvensssson

Daniel

28 juli 2014 12:48

Tyckte det du skrev var bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se