Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2014

Grillmiddag

Av Daniel - 1 augusti 2014 21:30

Den här dagen har gått väldigt fort.

Blev middag med mina föräldrar och nu tvättar Erika fönster på huset medans jag lekt lite med min helikopter (eller snarare försöker lära mig att köra den utan att krascha).

Blev en god grillmiddag. Hemmagjord potatissallad, grillad rostbiff, revbenspjäll, majskolvar, vitlöksbröd, och sallad. Till efterrätt fruksallad, vinbärskaka och glass.

Efter maten jagade jag och pappa getingar. Är väldigt mycket getingar just nu. Sprayade något gift där dom verkar byggt bon under takpannorna. Vet inte om det blev så lyckat efter som det blåste en hel del ute men får se i morgon om dom fortfarande surrar på samma ställen.

Ja det var den här dagen.Sån här helikopter har jag. Roligt att vara barn ibland och leka lite :) tills nåt går sönder.Här skulle de varit en bild på fönstertvättningen, men det sket sig.

(Däremot om Kärcher sponsrat med en fönstertvätt så hade det garanterat varit med på bild)

Istället för en bild på fönstertvättning får det bli en bild på gårdagens goda gyrostallrik istället :)
#sommar #mulet #blåst #grilla #kött #hemmagjord #potatissallad #grillad #rostbiff #revbenspjäll, #majskolvar #vitlöksbröd #sallad #efterrätt #fruksallad #vinbärskaka #glass #revben #föräldrar #tvätta #fönster #fönsterputs #kärcher #erika #radiostyrd #helikopter #solo #pro #228 #p #solopro #barn #leka #mätt #döda #getingar #gift #fredag #gyros #mångataggarblirdet

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se