Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2014

Antal besökare i Juli

Av Daniel - 1 augusti 2014 22:30

Juli månad har just passerat och efter att jag återupptog mitt bloggande i mitten juni har besöksantalet exploderat.

Grymt roligt, speciellt med tanke på hur vanlig och i mina ögon ganska tråkig min blogg är.

Under juni blev det blyga 1157 (185 unika) och i juli hela 5593 besökare (2008 unika).

En anledning till så mycket fler besökare hit är nog att jag försökt besökt fler bloggar själv, läst och framför allt kommenterat (både med ris och ros så klart).

Sen måste jag ju erkänna att en speciell blogg förmedlad väldigt många hit och det är bloggen jag fått lite hatkärlek till, Alexandra Nilssons (Kissies) blogg. En blogg med totalt värdelöst innehåll (nästan lika illa som min) men med (för mig ofattbart!) extremt många läsare.

Så jag blir väl tvungen att säga, Tack Kissie :)

Ska bli kul och se om det kan bli ännu fler besök nästa månad (ja jag har för mycket fritid)   Tack till alla er som besöker min blogg!
#besök #läsare #statistik #juni #juli #rekord #tack #kissie #alexandra #nilsson #för #mycket #fritid


 
 
Sofia

Sofia

2 augusti 2014 10:52

Hahahaha!! Men Danne, sitter du å läser hennes blogg har du definitivt FÖR mkt fritid :P

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

2 augusti 2014 11:10

Är ju de ja säger :)
Fast mest är de kanske för att lämna lite pikande kommentarer :)

 
batmnbebis

batmnbebis

10 augusti 2014 20:56

Jo vägen till att få fler läsare är rätt lätt egentligen...kommentera femtio bloggar så får du juu femtio läsare..enkelt..:)
Skriv något provocerande i en modeblogg och du får hundra läsare;)

Du körde på båda sätten, så du hajjar hur det funkar:)

http://batmanbebis.blooggplatsen.se

Daniel

10 augusti 2014 21:30

Ja de är ju inte svårare :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se