Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2014

Familjedagar, getingar och selfies i stereo

Av Daniel - 2 augusti 2014 13:45

Så vad händer idag då?

Här lär det nog inte hända så jätte mycket tror jag.

Blev lite sovmorgon och frukost av gårdagens potatissallad och skinka. Gott :)

Erika har tydligen bestämt att vi ska in till Hedemora en sväng och kolla in "Familjedagarna". Ett årligt "jippo" med tivoli, uppträdanden osv. Årets stora artist är tydligen (eeeh va hette han nu) Frode eller nåt, lillkillen som grinade av nervositet i Talang på tv4. Stora spelningar i Hedemora :)

Jag planerar nog mer för glass på Lappens.


Vi har galet mycket getingar här och dom verkar ännu fler efter att vi sprayade deras 2 bon igår. Inte en endaste geting där vi sprayade men desto fler som kommer in. Har nog dödat ett 20-tal senaste 2 timmarna. Kanske är dags att göra sig en fälla som förr...

Dom nytvättade fönstrena råkade bli lite skitiga av getingsdödandet, men säg inget till Erika :)

Är det fler som har problem med getingar i år?


Såg en reklam på en annan blogg för en stund sen och ja kan inte sluta skratta över vilka idioter som köper nåt sånt.

Stativ för att kunna ta selfies HAHAHA!!! Ja det måste vara jobbigt när armarna inte räcker till eller när läpparna är så stora att dom är ivägen. Tryggt då att någon tar fram sånna här utmärkta produkter.

Och bäst är att det är erbjudande att köpa 2! Man kan alltså ta selfie från båda hållen samtidigt, för endast 499kr! HAHAHA tror jag dör.


#sommar #sol #hedemora #döda #fälla #getingar #lappens #glass #frode #talang2014

#getingfälla #selfiestativ #selfie #stereoselfie #duckface #idioti #spotlife #selfiekit

 
 
Ingen bild

Erika

2 augusti 2014 14:15

Känner en tjej som har en sån. Trodde hon hade gjort den själv men det går alltså att köpa!? Hihihi. Lite kul ändå. Men jag behöver ingen, har väl långa armar eller tillräckligt små läppar iaf så att dom inte är i vägen ;)

Daniel

2 augusti 2014 14:31

Tänk att folk lägger pengar på sånt skit! Den tjej du känner måste ha väldigt korta armar :)

 
Ingen bild

Mig

2 augusti 2014 17:37

Bra då att dem finns på netto för 59:- :)

Daniel

2 augusti 2014 17:43

Ja då kan man även köpa en för varje ben så får man hela 4 vinklar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se