Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2014

Ny cykel till Erika

Av Daniel - 7 augusti 2014 21:49

Dagarna rullar på fort nu och Erika har sin sista semesterdag. Känns lite vemodigt att sommaren går så fort. Saknar redan att sola, men förhoppningsvis är det någon fin vecka kvar av sommaren och sen kan de ju bli en trevlig höst med bra väder för fyrhjulingen. Har varit lite för varmt för att vara ute och åka när skallen flyter av svett i hjälmen.


Igår blev det några timmar med persiennklippning och sågning av skenor. Nu ska dom bara upp också. Tänk så mycket smidigare det varit om det funnits persienner i rätt längder, och enkla fästen för upphägning.

Erika tvättade fönster på baksidan under tiden. Helt galet hur skitiga fönster vi haft. Nu ser man ju liksom ut på riktigt :)

Har tänkt på det tidigare när jag försökt se om det regnar ute. Flera gånger som de sett ut som det regnar men det egentligen varit disigt på grund av dom skitiga fönstren haha, de är riktigt illa :)


Idag har vi inte gjort så mycket. Blev en sovmorgon och sen var en innebandykompis på fika ett par timmar på eftermiddagen.
Vi hade planer på att ha loppis hemma i helgen och skulle behövt rensat i förrådet idag inför det, men vi beslöt oss för att strunta i loppis. Lata? Ja lite :)

Vi ska försöka stå i Säterdalen någon tisdag istället. Känns enklare, och så slipper vi göra skyltar osv. Känns som det är loppisar var och varannan meter ut med vägarna just nu så folk har kanske tröttnat en del på att åka runt också. Rätt eller fel... ja de lär vi nog aldrig få veta men det känns lite så.


Vi hade tänkt köpt grejer för att göra skyltar men åkte och åt mat istället, och sen åkte vi på fikade hos mamma och pappa.

Erika fick ett par brallor, en klänning och en ny cykel!!!

Det är mammas cykel som hon fick. Mamma fick den i present när hon fyllde år för några år sen, men då hon varit dålig och kroppen inte orkat cykla så har den inte blivit använd mer än ett par gånger. Ser helt ny ut. Snällt. Blir bra nu i höst då Dalatrafik verkar ha tagit bort vår busshållsplats vilket gör att Erika måste in till Säter för att ta sig till och hem från jobbet (skitbeslut!), blir lite enklare med lättrampad cykel då istället för att gå.

Erika och Nattis tog en provtur direkt när vi kom hem. Nattis fick springa lös bredvid och de gick tydligen jättebra.

Nu blir det nog lite soffhäng efter en bra dag.

Är sugen på att se någon film men hittar inget bra. Någon som har nåt tips?


    
#sommar #mulet #augusti #persienner #loppis #inställt #säterdalen #säter #ny #cykel

#fika #brallor #klänning #mamma #pappa #erika #fönstertvätt #rottweiler #soffhäng #filmtips

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se