Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2014

Tips i samband med branden

Av Daniel - 8 augusti 2014 20:45

Såg det här på Facebook med anledning av branden i Västmanland.

Bra att dom går ut med information, och tips om allt möjligt men det här kändes ju lite löjligt. Hade man inte kunna kommit på det här själv?!?? Jaja, vissa kanske är osäkra vad dom kan göra och så kanske det här är till lite hjälp... vad vet jag.


TIPS: SÅ FÅR DU BORT SOTET.

I samband med branden har många fått sot på sina hus, bilar och andra tillhörigheter. Försäkringsbranschens Restvärderäddning (RVR) ger tips på hur det tas bort.

– Vår uppgift är att se till att skadorna efter branden blir så små som möjligt. Det handlar till exempel om att sanera och förhindra följdskador på egendom, säger Per Gustafsson, verksamhetschef på Försäkringsbranschens Restvärderäddning i ett pressmeddelande.

...

RVR finns på plats vid skogsbranden i Västmanland sedan igår. Tillsammans med räddningsledningen försöker man minimera skadorna efter brandens framfart. Här är deras råd för att få bort sotet på egendomar och tillhörigheter:

Bilar spolas av med vatten samt tvättas med svamp och diskmedel för att sedan sköljas med vatten på nytt.
Hustak, fasader och fönster, med mera spolas av med vatten och tvättas vid behov med en mjuk svamp eller borste med vatten blandat med diskmedel. Observera att det inte är lämpligt att använda högtryckstvätt då det kan skada ytorna.
Röklukt i kläder tas bort genom att kläderna tvättas som vanligt i tvättmaskin enligt klädesplaggets tvättråd.
Vid lättare sotskador inomhus, dammsug och torka av drabbade ytor.
Kontakta ditt försäkringsbolag vid svårare skador eller vid tveksamhet om hur du ska gå till väga.
#brand #västmanland #skogsbrand #sot #aska #skador #tvätt #diskmedel #hus #bil #utemöbler #kläder #försäkringsbranschens #restvärderäddning #rvr

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se