Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2014

Helg

Av Daniel - 10 augusti 2014 12:30

Så var det söndag, och sista semsterdagen (för Erika) och i morgon börjar vanlig vardag igen. Trist.

Idag ska vi till mamma och pappa på middag. Brorsan och hans grabbar ska också vara där.

Jag vaknade hungrig så det ska bli gott med mammas mat idag :)


Igår var vi till Hedemora och tittade på lite finbilar i Sveaparken. Är mycket sånt här på sommaren. Det är ofta samma bilar och samma folk men det är enkelt att bara gå runt och titta lite och småprata med folk. Slappt och trevligt :) Nattis brukar få vara med också vilket är bra träning för henne då massor av folk vill komma fram och prata och klappa henne.

Har varit fint väder så det gäller att passa på att var ute.

På kvällen blev vi bortbjudna på mat hos Martin och Ida. Gott och trevligt, som vanligt.


I fredag var vi och badade med Nattis.

Som vanligt körde hon bomben ifrån bryggan. Helt galen. Det är så kul att se henne bada. Hon går omkring i vattnet och leker med sin boll, eller gräver runt den på sandstranden, som ett barn. Hon skulle kunna leka vid vattnet en hel dag utan att tröttna :)

På eftermiddagen var vi och köpte en militärlåda, som man tidigare förvarat vapen i. Är riktigt bra att ha som kassaskåp eller nåt. Fick köpa den billigt av en kompis. Hade tänkt ha den i garaget men det slutade med att pappa köpte den av mig direkt för det dubbla priset :) Stor och tung var den men med lite meck fick vi in den i pappas garage. Han har alltid varit lite förtjust i kassaskåp, larm och säkerhetsgrejer och har en del av det sedan tidigare. Får se om han behåller den här också eller säljer den vidare. Mamma är inte lika road av alla grejer :)


Här är lite blandade bilder från de senaste dagarna.

#nattis #rottweiler #bilar #amerikanare #mercedes #merca #biltrfäff #sveaparken #hedemora

#vapenlåda #kassaskåp #militär #middag #vänner #mamma #pappa #hund #daniel #erika #säter

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se