Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Trött

Av Daniel - 12 augusti 2014 10:54

God morgon (eller?).
Ligger fortfarande i sängen men ska strax dra mig upp.
Har sovit dåligt i natt så känner mig helt slut. La mig vid halv två efter att ha grejat med diskmaskinen i flera timmar. Somnade nog inte före fyra och har sen vaknat flera gånger. När ja väl somnade på morgonsidan satte telefon igång och aviserade från Facebook var femte minut. Någon spammare la in skit om nåt lån på massor av inlägg. Galet störande.
Antar att den här dagen kan bli lång...

Hon bredvid mig verkar dock inte ha några större problem att sova i alla fall, och de är ju bra.
Täcket över huvudet bara så är det inget som stör :)

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

12 augusti 2014 13:58

Men gud vad störande!!! Hatar sånt, jävla facebook!!!

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

12 augusti 2014 15:17

Ja eller kärringen som satt och la in skiten :)

 
natalia

natalia

12 augusti 2014 23:49

Gashhh vad jobbigt!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Daniel

13 augusti 2014 00:15

Haha jaa :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se