Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

Låg

Av Daniel - 13 augusti 2014 09:32

Usch. Sover dåligt, och har mycket i skallen. Känner mig lite låg idag.

Somnade vid 2 och vaknade 6.

Skallen går på högvarv. En del kreativa tankar, några negativa tankar och en massa skit som ja inte ens förstår vad det är och kommer ifrån. Mycket tankar som bara håller hjärnan aktiv till ingen nytta.

Ibland vore det skönt att bara ha en off-knapp, så det blev mörkt och tyst i skallen, tex då när man vill sova.

Är inte negativ av mig utan ser ofta lösningar och brukar inte lägga så mycket energi på sånt som är negativt och inte går att påverka. Men när det blir lite mycket och det känns som att allt står stilla blir det lätt en enda röra i skallen. Det är inte ofta, men när det blir så är jag låg någon dag för att sen sortera ut allt rätt för att köra på igen.

Idag kan det ev bli en låg dag. Fast det är för tidigt att säga. Har bara varit vaken i 4 timmar och det är många kvar till det är dags att summera dagen så allt kan ju fortfarande hända, även i min skalle :)
#sömn #negativ #tankar #off #positivt #lösningar #trög #hjärnan #röra #skallen

#låg #frustration #väntan #ovishet #påverkan #positiv #negativt #svammel

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

13 augusti 2014 12:09

Fy usch, jag vet verkligen hur såna här dagar känns. Jag brukar försöka göra något jag vet att jag gillar eller försöka se en rolig film :) Men ibland behöver man bara vara låg ett tag för att sedan må bättre! Hatar när man inte får sova, då är hela dagen förstörd tycker jag :(

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

13 augusti 2014 12:21

Jag ska bota dagens nedstämdhet med att äta lunch till någon film, som ja säkert somnar till på soffan :)
Fördelen med att inte sovit på natten är att man lätt somnar på dan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se