Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

Förändring av bloggen?

Av Daniel - 13 augusti 2014 13:42

Har länge funderat på om jag kan förändra bloggen på något sätt.

Dels för att den ska bli lite mer intressant, men också för att det ska vara roligt att blogga.

Jag har ju tydligen (för mig) ganska många läsare vilket är jätteroligt, och så vill jag ju gärna att det ska förbli.

Tyvärr är det ganska få som vågar kommentera och ge sig till känna. Ett problem som jag vet att många bloggare har. Varför man inte "vågar" kommentera kan ja inte förstå, speciellt inte bland mina vänner.

Men hur som helst så är det på grund av att många besöker bloggen som jag faktiskt fortsätter blogga, men allmänintresset av det som ofta skrivs är kanske lite dåligt.


Jag funderar på att öppna upp bloggen mer. Att kanske börja skriva lite mer privat, berätta mer om personen bakom bloggen, min historia osv och inte bara hur dagarna oftast ser ut nu. Många (speciellt just bland mina vänner) skulle nog bli lite förvånade över allt dom inte vet trots att dom säkert tror att dom känner mig :)

Tror också att det skulle öppna upp för fler läsare inom olika kategorier.

Men det är inte helt enkelt att "hänga ut sig" heller, även om jag ofta är ganska öppen privat utanför bloggen. Men vi får se... kanske. Eller så spar jag det till en framtida bok :)


Sen funderar jag på om det kanske är dags att börja dela bloggen med min sambo Erika.

Hon har tidigare också haft blogg (även om den inte alltid var så aktiv), och bara det faktum att hon är tjej öppnar ju upp en hel del haha.

Majoriteten av läsarna här gissar jag är tjejer så kanske kan det bli fler inlägg som kan passa då.

Erika är utbildad Make up artist och kanske kan ge lite råd, tips mm inom det, vilket jag själv gärna hoppar över. Jag spyr vanligtvis över alla modebloggar osv men skulle det bli lite mer "fashion" här så får jag väl blunda och scrolla ner :) Vad gör man inte för sina läsare :)


Ännu en grej som kanske bör få en förändring är utseendet på bloggen.

Personligen tycker det är ganska bra som det är. Ingen kall vit bakrund men heller inte en massa färger, men många tycker tydligen att det är svårt att läsa texten (speciellt i mobilen) och de är ju inte bra.

Hur allt blir tydligare, men ändå snyggt tar jag gärna emot tips om!


Så vad tror ni?

Överraska mig och ös på med kommentarer om vad ni tror om de eventuella förändrigarna.

Kom med tips och ideér.

Är det bra som det är? Vad kan bli bättre? Varför besöker du bloggen? Varför vill du läsa i smyg? ;)

Förblir det tyst kanske allt får vara som det är så... Speak out!


Så här såg headern ut på Erikas tidigare blogg
#förändring #blogg #privat #vänner #kategorier #förflutna #historia #berättelse

#livet #sambo #makeup #fashion #mode #design #kommentarer #speak #out

 
 
Ingen bild

Kransen

13 augusti 2014 16:21

Jag röstar för en mer personlig blogg där man får en mer personlig inblick i personen bakom bloggen. För övrigt kan jag avslöja att det här är den enda bloggen jag följer och den första jag lägger energi på att kommentera. Vad du än väljer att göra för förändringar så ......... don't fuck it up

Daniel

13 augusti 2014 16:34

Oh nu sätter du press på mig :)
Kul att du valt att följa just min blogg.
Om du märker av att jag håller på att spåra ut så lova att du säger till!
:)

 
Ingen bild

Linda

13 augusti 2014 18:06

Hej! Jag har ju bara varit här ett par gånger, så jag vet inte så mycket om din blogg. Tror jag håller med Kransen :), "personligt" lockar nog dom flesta bloggläsare. Det är roligt att du svarar den som kommenterat tycker jag, men andra som vill synas mindre i bloggen kan kanske tycka att det är lite besvärande.
Som du säger vågar många inte kommentera alls. Ja , det gäller väl att vara lite lyhörd och öppen för dom som "bara" vill lämna en kommentar.

Du verkar vara en rolig och orädd person. Det kan bli en ännu bättre blogg om du är mer personlig.
Akta dig bara för att visa för mycket av dig själv. Du vill ju sova på nätterna utan att tänka på vad du skrivit på bloggen.:).
Det kan även bli en bra kombo med Erika som make up artist. Det tycker jag är roligare än bilar.:). Du verkar vara en glad och härlig person!
När du fått sova blir du säkert glad och pigg igen och kan göra din blogg som du vill ha den, kanske med lite tips också.
Jag har väl skrivit för minst 5 pers:)

Det räcker att skriva en mening också, om man känner för det...eller hur?
Sov så gott i natt!

Daniel

13 augusti 2014 20:05

En mening räck gott men långa kommentarer går också utmärkt :)
Roligt att du ger din syn. Vi får se om/hur det blir förändring.

 
Katarina

Katarina

14 augusti 2014 09:10

Måste nog hålla med ovanstående om mer personligt :) och nej inte dela, man ska ha en egen blogg!

http://christakatarina.spotlife.se

Daniel

14 augusti 2014 10:58

Frågan är bara hur den blir mer personlig. Dom inlägg man skriver försvinner ju i mängden med tiden. Presentationen är det enda som alltid syns. Är inte direkt hemlig nu heller men skulle kunna berätta mer om de förflutna... svårt hur msn man ska göra.

 
Ingen bild

Linda

14 augusti 2014 14:41

Hej igen,
jag hittade dig i Jackie F blogg. Hon har ju berättat sin historia. Den är extrem, och tyvärr lockar det till sig dårar också, som inte är så snälla. Vill man "hänga ut sig" i en blogg? Så frågan är:hur mycket personlig vill man bli med sina läsare? Det ska ju kännas bra för en själv.

Vad för sorts blogg vill du ha? Tittat i din blogg lite mer nu. Somnade alldeles för sent pga din blogg.:).Du är ändå rätt personlig, visst vet vi inte så mycket om din bakgrund. Vill du det? Efter att du börjat blogga igen skrev du om vad som hänt sen sist.
Det var byte av hus och bil, inget som hänt dig personligen. Kan ha missat nåt, läste ju mitt i natten.
Du har en fin blogg med fina bilder på det du valt att visa.
Vill man ha mer djup i sin blogg måste man nog börja med sig själv. Man behöver också vara lyhörd för att andra inte tycker som jag. Det ska kännas avslappnat att kommentera.
Kan tänka mig att unga läsare kan bli lite rädda , du verkar lite bestämd på det sättet du skriver på ibland. Dom tror att du vet allt.:)
Man vill känna sig bekväm för att kunna kommentera.

Många är dock rädda för vad andra tycker. Vi har lärt oss att man ska göra som alla andra. När det gäller bloggar så smygläser man istället för att kommentera. Du kan iaf inte klaga på mig.:)
Vem vill du ska läsa din blogg? Det är nog bra med en egen blogg. Jag har tittat i många smink bloggar.Tyckte att det kunde vara intressant att kolla lite på vad en kille skriver om..

Inläggen är ju kvar ett tag så man hinner bilda sig en uppfattning om bloggen och om vem du är.Jag läste ju halva natten..

Tror att folk kan vara lite rädda för "koden" ,kanske känns den lite utlämnande...
Mina ögon gillar den inte, har svårt att se dom feta bokstäverna mot den gråa bakgrunden. I mobilen iaf. Så det är lite krångligt att lämna en kommentar för mig.

Kanske bra...:) Jag kommenterar ett fåtal bloggar. Dock inte såhär långa inlägg. Detta väckte mitt intresse. Du delar med dig av din blogg nu, på ett personligt sätt. Kul!

Lycka till med bloggen!

Daniel

14 augusti 2014 15:59

Oj det här var en lång kommentar. Kul :)
Roligt att du tagit dig tid att titta runt i bloggen.
Egentligen har jag inget mål eller någon speciell målgrupp utan skriver bara lite vad som helst. Visst kan jag vara bestämd i mina åsikter ibland men stänger inte för att höra andras.
För vem bloggen ska vara är ju just frågan. För alla vore ju bäst :) Är inte rädd för knäppskallar heller om dom skulle dyka upp haha.
Har varit med om en del i livet, på många olika sätt och kanske kunde de vara intressant att få ta del av.
Väldigt få tar sig tid som du gjort och ser då bara det senaste. Vore roligt om fler ville läsa halva nätterna :)
Får se om jag kanske väljer ut lite eller så.
Ska fundera vidare hur jag ska göra och tillsvidare kör jag nog på som vanligt.
Hoppas du återkommer så har jag fått en ny läsare i alla fall :)
Ha det så bra!

 
Ingen bild

Linda

14 augusti 2014 18:10

Tack för ditt svar! Det är roligt med svar. Du är nog bäst på att svara dina läsare! Har bara läst i bloggar en kort tid. Så har bara lite koll på hur det funkar med bloggar. Hittills är du trevligast! Har märkt att få kommenterar. Hade precis innan jag hittade din blogg tänkt på just det, få om man tänker på hur många som faktiskt läser bloggar.
Därför blev ditt inlägg om att förändra bloggen intressant.

Min man är inte hemma så jag har lite mer tid nu. :) Snart behöver jag också
Mr Neato.., en smart kompis som vill hjälpa till.. ha ha :)
Ha de gott!

Daniel

14 augusti 2014 19:25

Jag tycker det är viktigt att både kommentera andras bloggar och att svara på dom kommentarer jag själv får.
Jag kan ju inte klaga på andra om jag inte är bättre själv :)

En Neato är det bästa vi köpt! Har aldrig haft så rent som när han städar. Väldigt skönt när man har hund, och dessutom hatar att dammsuga :)

 
batmanbebis

batmanbebis

14 augusti 2014 19:17

KOM TILL MIIIIG, jag är personlig...hahahhah

Nej men skämt å sido, förändringar ska komma från en själv.
Blir knasigt om jag ber dig skriva mer om djur, så är du inte ens intresserad av det,
Förmodligen bloggar du ju redan på det sättet du vill och om de saker som berör dig?

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

14 augusti 2014 19:28

Jo visst är det så att jag bloggar om det jag är intresserad av och det jag vill blogga om.
Det jag funderar på är bara om jag kanske skulle göra det lite mer intressant för den stora massan... eller nåt. Börjar nästan bli lite förvirrad själv över vad jag egentligen vill :)

 
batmanbebis

batmanbebis

14 augusti 2014 19:51

Ja fast om du hade något intressant att säga så hade man gjort det..nu menar jag inte att du inte är intressant. Men hur blir man mer intressant? Det är ju som att man ska bli roligare? Man kan ju inte bli mer intressant, eller roligare...bara sådär? Hur ska du göra något mer intressant..Jag har sett att bloggar om sims och politik är poppis...så blogga om det då?:p Grejen är att jag får mer läsare när jag drabbas av kaos och skriver om det...Och det är rätt jobbigt att ha 200 läsare när man skriver o att ens pojkvän är fösvunnen, och ingen kommenterar...

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

14 augusti 2014 20:47

Ja förstår hur du menar. Men jag har kanske mer att berätta än jag gör. Hitils har den varit enkelt att dra en gräns men börjar man berätta mer så blir det svårare.
Å nu börjar de låta som om jag har värsta berättelserna att berätta, så speciellt är det inte så hoppas ingen får massa förväntningar :)
Jag gillar både Sims och politik men det är nog inget jag vill blogga om :) Har nog sagt en del politiskt då och då ifs tidigare och de kan nog komma mer närmare valet också men någon politikblogg blir det inte :)
Jag har ju egentligen bra med besökare men vill även se lite fler kommentarer, men de verkar ju komma nu :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se