Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2014

Torsdag

Av Daniel - 21 augusti 2014 13:45

Idag är en sån dag då allt känns lite segt.

Mår lite konstigt. Känner mig febrig fast utan feber, konstig i kroppen och trött.

Saknar sol och värme som piggar upp.

Har läst lite i en bok jag köpt om nyföretagande men texten flyter mest omkring, och inte blir det enklare att läsa med mitt läsknas. Läser samma sak om och om igen. Sjukt tröttsamt. Är ju intressant det som står och jag vill ju verkligen läsa om det men det går så trögt.

Mr Neato och Mr Neato II har i alla fall städat så de är ju bra :)


Storhandlade igår och det blev som jag trott ganska dyrt. Men nu är det skönt att ha mat hemma.

Funderar på att göra ett storkok köttgryta idag. Är ju ganska enkelt att bara hacka ner en massa grönsker och blanda med köttet och så sköter de sig självt. Bra att få lite matlådor också.


Vi är bjudna på kräftskiva hos en kompis i Södertälje i helgen men vet inte om det blir något.

Vore roligt att träffa alla men jag känner mig verkligen inte pigg, och så går det ju en del pengar för resa osv. Vi har heller ingen hundvakt då mina föräldrar själva är upptagna.

Känner mig lite stressad över framtida utgifter också och då måste man kanske prioritera. Samtidigt känns det lite trist att vara den tråkiga som inte kommer. Dessutom verkar det som alla ska ha fester, födelsedagar, bröllop osv nu i september. Lite utspridning på året hade varit bättre.

Det är nu man önskade att man fortfarande bodde grannar istället för en massa mil bort så hade man kanske kunna åkt på nåt i alla fall. Men vi får se hur det blir, är ju hela 2 dagar kvar :)


Erika jobbar en hel dag med att sniffa på parfymer, kladda med smink osv, och det första hon gör 10 min efter att hon slutat är att göra samma sak när vi ska handla mat :)


#feber #konstig #seg #trött #storkok #köttgryta #nyföretagande #dyslexi #kräftskiva #södertälje #hundvakt

 
ANNONS
 
Monica o Jacob

Monica o Jacob

21 augusti 2014 19:25

Var på kräftskiva i söndags riktigt kul, åk om ni får en chans
Utgifter ja runt 150000 efter vattenläckan på muggen;-(

http://ingemix.bloggplatsen.se

Daniel

21 augusti 2014 19:50

Kräftskiva brukar vara kul men det blir nog inget för oss den här gången.
Usch va jobbigt med vattenläcka. Hoppas ni var försäkrade för 150000 har man ju inte hemma i madrassen.

 
Ingen bild

Linda

21 augusti 2014 23:49

Hej igen, kul o se bilden på Erika. Det kunde varit jag;) gör så varje gång vi ska handla. Maxi är bra, där är sminket precis när man kommer in.
Varje gång säger min man:inte nu , vi har bråttom..
Han gillar inte handla och minst av allt fastna vid sminket. Jag får aldrig titta ...så länge.

Hoppas du mår bättre nu. Du blir kanske lite glad när jag säger att det är skönt att komma hit till din blogg!;)

Det var bara ett litet tag sen jag började kolla i bloggar. Har kollat många smink bloggar tidigare. Det räknar jag inte riktigt med, då jag knappt läst dom. Läst, som med din blogg. Bara kollat på olika recensioner.

Gick in och kollade på en blogg som jag tittat lite i kanske ett par gånger. Såg ett inlägg nu där bloggaren skäller på sina läsare.

Många är dumma mot henne med sina kommentarer skriver hon. Hon vill inte ta mer skit från läsare. Hon är trött på det. Det blir det sista inlägget. Oj tänkte jag... ?

Det kan jag förstå att det måste vara jobbigt för henne, om folk trakasserar. Jag har dock redan sett hur hon bemöter sina läsare när hon tycker att de ställer frågor hon inte tycker att dom har att göra med.

I sitt inlägg frågade hon läsarna varför de kommenterade hennes inlägg!? Det är ju en blogg..? Hon menar väl dumma sådana...
Hon har rätt att säga ifrån om det är elaka saker folk skriver. Bästa sättet är ändå om hon inte hade kommenterat dessa känsliga frågor alls eller godkänt dom ens. Det är ett bra svar, att ignorera om hon tyckte det var jobbigt att svara på. Just detta var inte elakt, men känsligt för henne. Korkad fråga läsaren ställde tyckte jag.

Hon valde att svara den läsaren/läsarna om frågan. Det var på ett stöddig sätt läsarna fick ta del av svaret. Jag blev förvånad över hennes sätt att svara. Hennes attityd mot sina läsare?! Man blir bemött som man bemöter andra. Det är så. Vill hon ha trevliga läsare så måste hon vara trevlig själv.

Tror att det blev för mycket för henne när folk läst hennes svar på frågan. Folk kanske störde sig på att hon var stöddig och skickade elaka kommentarer till henne, som hon inte godkände, men kunde läsa dom själv. Inte kul för henne.
Fanns inget elakt mot henne att läsa efter hennes inlägg. Jag har bara sett en elak kommentar till henne och det var innan detta hände. Det var en korkad sådan också.
Så det är nog lite synd om henne också. Såg att hon fått uppmuntrande kommentarer av fler efter den enda och första dumma kommentaren som jag såg.

Hon skrev också i sitt sista inlägg att hon alltid fått dumma kommentarer så länge hon bloggat där. Kanske är det så och då förstår man om hon slutar blogga där. Man ska ju må bra av sitt bloggande. ;)

Så där var det en massa strul. Suck...

Tryggt o va här igen;)

Krya på dig!


Daniel

22 augusti 2014 00:42

OJ här var det en låång kommentar :)

Jag har inget emot om Erika vill kolla lite grejer när vi är och handlar, men blir lite förvånad då hon är trött och just avslutat sitt arbete där hon jobbar med smink osv hela dagarna och sen går direkt och kollar just dom grejerna i en annan butik :)

Jag är väl inte den som hurrar över att gå i affärer men mat behöver man ju och är de inte så mycket folk kan de vara ganska ok att handla. Kläder däremot är verkligen inte min grej att gå runt och titta på. Man tar de man ska ha och sen är det bra :)
Nåt ja däremot gillar är elektronikbutiker som tex Elgiganten, eller bilfirmor :)

Jag har inte fått så många knäppa kommentarer faktiskt. Har för mig att jag spärrat ett par IP-nummer för något år sen då samma personer enbart skulle in och göra reklam och då är det ju enkelt att bara spärra dom så slipper man det hela.
Har nästan väntat mig mer skumma kommentarer ibland faktiskt men alla är snälla och trevliga så här långt :)
Jag skulle bemöta personerna som kom med dumma kommentarer, till en början i alla fall. Det beror ju så klart på hur knäppa grejer dom skulle skriva. Men alla är kanske inte så starka så man orkar så emot om flera blir dumma. Men som du sa så kan man ju ignorera dom och låta bli att publicera dom, eller spärra dom om det blir för mycket.

Roligt att du uppskattar min blogg!
Vill du så får du gärna sprida den vidare tex på Facebook osv. Ju fler läsare desto roligare :) Det är ju lite det man drivs av :)

Ha det så bra så lär vi väl höras snart igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se