Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2014

Skum lukt

Av Daniel - 28 augusti 2014 20:21

Sitter och ser Böda campin på tv. Lite småkul. Är ju inte riktigt samma camping som när jag var liten och var där i stort sätt varje sommar. Men det är säkert ett bra ställe för den som vill campa lite lyxigare :)

Tycker att det är nåt som luktar konstigt. Blir lite fundersam på var den konstiga lukten kommer ifrån. Nåt som är bränt i köket, fluga i lampan...?
Efter lite luktande konstaterades det att lukten kom från Erika som sitter bredvid. Konstig parfym... Nåt Taylor Swift tydligen. Inget för mig :)

Är seg idag (inget ovanligt).
När ja satt på sängkanten i natt och skulle sova kom jag på att jag bara skulle räkna lite på en affärside ja har i huvudet. Hade ju bara mobilen i mörkret så de blev lite jobbigt och tog en stund, men det blev ganska bra. Gjorde om allt på datorn när ja vaknade men de är ju en helt annan sak :)

Nu är reklamen på tv slut. Mer Böda.
Go kväll!

 
 
Sofia

Sofia

29 augusti 2014 14:25

Hahaha snällt Danne :P Ja måste säga att ja inte heller den parfymen, men så dåligt luktar den inte :D

Kan förstå dig, ibland har man inget att göra men ändå inte kan varva ner i tankarna. Konstig känsla ibland...

Åh ja gillar med Böda, skulle vilja åka dit nån gång :D Kanske inte mitt i högsäsongen dock :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

29 augusti 2014 14:55

Tog en stund innan jag lokaliserade lukten, och det var kanske lite i mina spekulationer i vad det kunde vara som gjorde att den blev lite värre kanske :)

Att man inte sysselsätter sig behöver ju inte betyda att man sysslolös. Huvudet arbetar ju för fullt :)

När jag var på Böda (på stenåldern) var det jättefint. Får känslan av att lite är förstört när det blivit så väldigt stort, men ja kan ha fel.
Högsäsong där är ju säkert från midsommar till mitten på augusti. Men ja skulle kunna tänka mig att bo någon annanstans men att besöka Böda för att se hur det är. Öland är ju väldigt fint.

 
Ingen bild

Erika

29 augusti 2014 15:10

Till mitt försvar så byter jag parfym varje dag på jobbet. Detta för att känna in mig på alla vi har. Det är svårt att sälja en parfym som jag inte har stenkoll på hur den luktar. Men nä, den där skulle jag nog inte köpa själv. Den passar inte mig, jag har för dyr smak ;)

Daniel

29 augusti 2014 18:08

Ja det finns ju helt klart bättre och sämre lukter bland parfymer, har jag märkt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards