Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2014

Ögonen i kors men ganska nöjd

Av Daniel - 29 augusti 2014 22:12

Jag tog min paus till slut. Var ut med hunden, men bara lite snabbt då det kändes som man skulle blåsa bort.

Lagade sen mat. Blev köttkryta i dag igen, liknande den jag gjorde förra veckan. Bra mat som man kan värma och äta flera gånger av. Bra även som matlåda till Erika.

Åt mat och tittade på ett avsnitt av Hjem på svt-play.

Någon som ser den serien? En norsk serie om människor i en liten stad och deras koppling till varandra, väldigt kort sagt. Inte jätte bra serie men jag såg första säsongen i våras och då måste jag ju även se fortsättningen. Bra grej att titta på när man inte orkar tänka utan bara vill titta på något.


Kvällen spenderades vid datorn igen, och ännu mer företagande. Skallen går på högvarv. Är trött men ändå ganska nöjd över hur mycket jag lär mig. Får se om jag får använding något av allt framöver.

Ögonen är tröttast och det känns som dom håller på att gå i kors eller ploppa ut, men snart är Erika hemma och då blir det fredagsmys (typ se på tv i 30 min medans hon äter innan det är dags att gå och sova haha).

Saknar redan semestertider då vi inte bara bor på samma adress utan även träffas. Ok, lite överdrivet (men bara lite), men dom flesta dagar ses vi typ 2 timmar på kvällen, lagar man och äter tillsammans framför tvn innan det är dags att sova. Övrig tid är Erika på jobber, eller väntandes på någon buss på väg till eller ifrån jobbet.

Men men. En dag får vi väl pension och då kommer vi att ses hela tiden... eller. Hmm. Jag är ju 9 år äldre än Erika vilket betyder att jag förmodligen blir senil och hamnar på hemmet innan hon får pension hahaha :) Jaja, får hoppas hon har tid att hälsa på mig där då...Känner ni igen den här killen? Lite så jag ser ut just nu, eller i alla fall känner mig i ögonen :)

Men det är inte jag på bilden utan Marty Feldman. En härlig gammal skådespelare, bla känd från filmer av Mel Brooks tex Det våras för Frankenstein. Han var en kul kille.#företagande #läsning #köttgryta #hjem #svtplay # norsk #erika #marty #feldman #mel #brooks #frankenstein #ögon

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se