Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2014

Småfix av bloggen

Av Daniel - 30 augusti 2014 17:01

Idag har jag vilat ifrån en massa läsande. Hade tänkt spela tv-spel och kanske se någon film men fastnade ändå vid datorn. Har småfixat lite med bloggen. De mesta är sånt som dom flesta inte ens ser men jag har även gjort om min presentation och en del av menyerna. Är det något där som jag mer borde se över tycker ni?

Färgerna är fortfarande samma men jag har en tanke på att börja titta på det också framöver (för er som inte kan läsa bloggen på ett bra sett på grund av just färgerna).

Kanske även vore dags för en ny header men det kommer när och om jag får någon bra idé.


 
 
batmanbebis

batmanbebis

30 augusti 2014 19:20

din blogg är mörk..är som att man sänkt ljusstyrkan på skärmen

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

30 augusti 2014 20:22

Ja de är lite konstigt men jag får ljusa upp allt extremt sen när ja gör om.
Fram med solglasögonen :)

 
Sofia

Sofia

31 augusti 2014 15:32

Det enda ja kommer på är att den är lite mörk :D Haha men antar att du redan vet det ;)

Gillar din logga :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

31 augusti 2014 19:29

Jo de visste ja :)
Loggan känns lite jag :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se