Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 11 september 2014

Släpp pucken!

Av Daniel - 11 september 2014 11:21

Idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst.

Ikväll startar nämnligen Hockeyallsvenskan!

Mitt SSK startar borta med derby mot AIK.

Kommer (troligtvis) att bli en väldigt spännande säsong där målet är att gå upp i SHL, och SSK ser ut att ha ett riktigt bra lag för den här säsongen.

Under flera år har det gått väldigt trögt för SSK och från att jag varit på alla matcher tidigare så var jag faktiskt knappt på någon match förra säsongen. Men så bor jag 20 mil ifrån också. Hade jag bott kvar i Södertälje hade jag förmodligen varit på alla hemmamatcher i alla fall.

Nu när man är så förväntansfull inför den här säsongen med stort S så känns det jobbigt att inte kunna se matcherna enklare. Väldigt få går ju på tv/nätet (via viaplay) och det blir både dyrt och jobbigt att åka ner på matcher, men några ska det helt klart bli!


Ikväll 19.00 drar det igång och då är det matchtröja på!

HEJA HEJA SSK!


 


#ssk #hockey #allsvenskan #shl #södertälje #aik #hockeyallsvenskan #ishockey #hockey

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se