Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 september 2014

Bättre dag

Av Daniel - 16 september 2014 12:56

Idag hoppas vi på en lite bättre dag än i går.

Vissa grejer har börjat se ljusare ut och Erika är ledig, kanske en bra start.


Förstärkaren som knasat verkar det som att jag kan få lagad gratis. Onkyo verkar ha haft problem med vissa av sina produkter, bla i den serie som min ingår i och om allt stämmer så står dom för hela reparationen och frakten fram och tillbaka, trots att garantin gått ut. Vågar inte hoppas för mycket ännu men det ser ut att finnas en möjlighet. Skönt, så spar vi lite pengar.

Kopplade in en gammal förstärkare igår. Klar skillnad men får funka så länge. Bättre än att bara ha ljudet ifrån tvns högtalare som är riktigt kass.


Jag har också fått tips om vad det kan vara som knasar med fyrhjulingen. Med lite tur behöver bara en kontakt rengöras. Får se om jag tar tag i det idag eller i morgon. Håll tummarna att det inte är nåt mer komplicerat så spar vi pengar även där.


Datorn hittade jag också en lösning för.

Den hängde ju inte med när jag skrev, men efter lite inställningar i Explorer och rensning så verkar det som det funkar bättre idag. Lite tidigt att säga om det är helt fixat men om det är så känns det ju bra att inte behöva bli arg på datorn mer (inte för just de i alla fall) och då behöver vi inte lägga pengar på en ny heller.


Även mobilen verkar ha en bra dag idag. Har kunnat surfa ett par timmar utan problem redan. Men där vet ja tyvärr att det finns bra och dåliga dagar. Men idag verkar vara en bra och det måste ju ses som positivt.


Tv-spelen är fortfarande borta. Men Erika är ju ledig och vill säkert ha något att göra :)

Hon erbjöd sig igår att hjälpa till och leta idag så förhoppningsvis kommer spelen fram och då kan jag börja kolla vad allt kan vara värt att sälja.


Tänk så det kan vända bara. Eller inte kanske bara och bara. Satt många timmar igår och letade lösningar på problemen, men idag känns det verkligen mer possitivt. Skönt.


Får se vad dagen erbjuder mer.

Har duschat och kollat nätet. Erika tittar på tv men snart ska jag försöka få henne att göra nåt annat, leta tv-spel kanske :)

Vi ska även plantera blommor idag. Eller skott som vi haft i vatten några veckor. Vi är verkligen inga blomstermänniskor men när vissa blommor inte vill leva längre hos oss känns det som att vi kan försöka få lite nya växtliv att ställa i fönstren istället. Hur det sen kommer att gå återstår att se :)

Ikväll är det även hockey. SSK möter Malmö, och det kommer att bli en spännande match. Heja SSK!


Hoppas ni andra också får en bra dag!

#lösningar #positivt #onkyo #förstärkare #ps3 #tvspel #samsung #laptop #canam #outlander #ssk #malmö #allsvenskan #plantera #blommor

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido