Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 september 2014

Vinst mot Malmö

Av Daniel - 16 september 2014 20:29

Första perioden är i stort sätt Malmös och 1-0 kommer också redan i 3e minuten, lite oturligt för SSK då det blir ett självmål.
Första intrycket efter några minuter är att det kan rinna iväg rejält om man inte tar sig in i matchen snabbt.
Bra målvaktsspel håller SSK kvar och i sista 5 minuterna börjar SSK växa in i matchen.
Med 30 sekunder kvar av perioden kommer också 1-1 av Victor Ahlström.

Andra perioden börjar med att SSK ligger på högt upp i banan gång på gång när Malmö ska starta anfall men efter några minuter är det Malmö som för spelet.
Malmö har bra fart och SSK får mest spela försvarsspel vilket man gör bra, speciellt i boxplay. Men 19.33 kommer 2-1 efter en utvisning för hög klubba och powerplay för Malmö.
Surt att inte klara av 1-1 till paus.

Tredje börjar bra av SSK men Malmö kommer tillbaka efter att ha dödat ett powerplay och sen är det åter igen Malmö som är det tyngre laget.
3-1 kommer i den 7e minuten men bara ett par minuter senare gör SSK 3-2 genom att valla in pucken bakifrån mål som tar på en arm och in.
Målet ger SSK energi och nu är man med ordentligt, och sista minuterna är dom bästa i hela matchen. 15.05 får man också 3-3 i powerplay av Engström.
Perioden avslutas jämnt men SSK bränner även ett friläge.

I sudden hinner man bara in 1.30 tills Sixsmith väldigt snyggt avgör matchen för SSK.
Väldigt starkt att åter igen kämpa sig tillbaka och vinna matchen, som man även gjorde borta mot AIK, här dock stundtals väldigt pressade av ett bra Malmö.
Stor moral och styrka av SSK, och man är fortfarande obesegrade.

SSK-spelare som stack ut i matchen är Sandberg i målet, han håller SSK kvar i matchen långa stunder. Tycker även Press är stabil och Robban Carlsson jobbar väldigt hårt, speciellt i boxplay. Gulasi och Sixsmith också bra.
Sixsmiths avgörande är väldigt snyggt, där han gör flera dragningar på backarna och målvakten innan han lägger in pucken i öppet mål från halvsnäv vinkel.

Skotten i matchen blir totalt 42-18 vilket visar hur mycket försvar man fick spela.

Skön seger!



#ssk #malmö #vinst #allsvenskan #hockeyallsvenskan #hockey #ishockey #moral #styrka #seger

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards