Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 19 september 2014

Fredag

Av Daniel - 19 september 2014 11:44

Gårdagen gick fort. Lämnade ju lite tv-spel och sen åt vi thaimat. Blev väldigt mätt så när ja sen skulle iväg och träna satte jag mig själv som målvakt då ja förmodligen hade spytt om ja behövt ta i för mycket :)

Pratade med min kompis Henke i telefonen på väg hem ifrån träningen. Var länge sen vi snackade så det var trevligt.

Avslutade dagen med pommes och panerad torsk (fish & chips, typ) och tv.


Idag vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på. Vill bli av med mitt tv-spel men det går lite trögt på mina Facebookannonser. Kanske ska lägga ut det på Blocket också...?

Ska väl laga mat (pasta och baconsås) och sen ut och borsta hunden.

Nattis fick en välbehövd dusch igår medans jag var och tränade. Hon har varit smutsig länge men nu luktar hon gott igen. Jobbigt bara hur sjukt mycket hår som ska av nu efteråt. Är som svart skockervadd på golvet. Tur att vi har bröderna Neato :)

Ikväll är det hockey igen. SSK möter Vita hästen och jag ska sitta klistrad vid Viaplay med en måste dillskruvar :)#tvspel #ps3 #innebandy #hund #dusch #blocket #annons #pasta #baconsås #dillskruvar #estrella #ssk #vitahästen

 
 
Sofia

Sofia

19 september 2014 12:46

Det bästa tv-spelet någonsin är Nintendo 8 bit :D :D

Thaimat är ju riktigt gott, man äter dock alltid för mkt :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

19 september 2014 12:53

Ja 8 bit är klassiskt :)

Maten känns lätt men efter när man börjar röra på sig är det nåt helt annat :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido