Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 23 september 2014

Soffa och funderingar

Av Daniel - 23 september 2014 18:51

Det är tisdag kväll och jag borde vara och träna i Falun. Det var i alla fall min tanke för den här kvällen men så blev det inte. Klockan tickade på lite för fort i dag helt enkelt.

Har varit och köpt en soffa till våran hall. En ganska liten men ändå ganska lagom för att ha någonstans att kunna sitta om man tex vill ta på sig skorna, och med förvaring under locket vilket behövs.

Köpte den för 300 kr på annons. Prutade från 500 kr vilket gjorde priset ganska lagom.Ser inte trist ut, men ska på en svart dyna som ger lite "färg".


Erika jobbar sent ikväll (senare än vanligt till och med) och är nog inte hemma förens runt 22.30

Det var någon kurs. Så jag var till mamma och pappa en sväng och fick mat. Alltid gott, och skönt att slippa laga själv. Hemmagjorda köttbullar med potatis. Gott :)


Under helgen har vi inte gjort så mycket och bloggen har fått vila.

Var ut en sväng med Nattis och kastade lite boll, vilket hon älskar. Var även och köpte råttfälla på Granngården, och så mycket mer har nog inte hänt faktiskt. Spelat lite tv-spel, tittat på hockey (på viaplay) och tittat på tv.
Igår gjorde vi "egen" pizza (färdig fuskdeg) men det blev lite sådär. Allt på blev ju gott men degen var ganska smaklös och kändes fake.

Kallt har de varit också. Vred ner värmen rejält i våras och har sparat en hel del pengar på det och det har inte märkts alls på värmen inne, men sen några dagar har de börjat kännas kallt. Var -2 ute i natt så de är ju inte så konstigt om de blir kallt inne också. Ska försöka vänta några dagar till (någon vecka kanske) med att höja värmen och försöka elda i kaminen så länge för att få mer värme, och de är ju mysigt också.


Går i funderingar på nytt tv-spel och/eller ny mobil.
Brukar ju inte köpa grejer till mig själv så ofta (inte leksaker i alla fall) men nu börjar det kännas som jag vill köpa nåt :)

Ett Playstation 4 vore kul och en Galaxy S5 mobil.

Fast på sätt och vis känns båda lite onödiga just nu (det här erkännandet gör jag för att jag är ärlig, även om det är dumt haha). PS4 har inte släppt så mycket spel ännu, även om det finns ett par riktigt bra som jag skulle kunna klara mig ganska länge på. Och S5 verkar väldigt nice, men S6 kommer troligtvis i vår (april säger rykten) och den lär bli riktigt grym (och kanske dyr ifs).

Hmm... hur ska jag göra? Vänta eller köpa? Köpa den ena eller båda?

Funderar också på vad ja ska göra för dunderköp till min 40-årskris framöver (måste ju vara nåt väldigt extra) men dit är det ju ett tag kvar. För kris måste man väl ha (även om man egentligen inte har någon på riktigt hahaha).En nöjd hund#hund #rottweiler #nattis #samsung #s3 #s5 #s6 #sony #playstation4 #ps4 #viaplay

#pizza #råttfälla #grangården #kallt #köttbullar #soffa #pruta #träning #falun

 
 
Ingen bild

Erika

23 september 2014 21:51

Jag röstar för en resa inför din 40årskris. Vi åker till usa! Jaaa! ;)

Daniel

24 september 2014 11:14

Ja röstar för att köpa en sportbil... eller skaffa en 19årig hemhjälp ;)

 
Ingen bild

Erika

24 september 2014 23:48

Då kan du räkna med skilsmässa... ;)

Daniel

25 september 2014 01:43

De får du göra på din 40 års kris i så fall. Ja vill göra nåt roligare ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se