Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 30 september 2014

Hej igen!

Av Daniel - 30 september 2014 13:58

Hej igen!

Shit va dagarna går fort just nu. Å shiiit va dålig jag varit på att uppdatera här. Å shiiiiit va fort besöksantalet sjunker när ja inte bloggar. Å shiiiiiiiiiiiiit va jag får skylla mig själv, hahaha :)


Här rullar det på snabbt, även om jag inte gjort så överdrivet mycket.

Erika var ledig söndag och måndag och de blev mest slappande. I lördags var hon på personalfest och ja spelade tv-spel hela dagen och igår sålde ja mitt tv-spel (hjääälp) så nu har ja inget att spela på.

Men var upp till Borlänge ett par timmar senare och kollade efter PS4 och det lutar kraftigt åt att bli ett köp dom närmaste dagarna redan :)

Tanken var att vi skulle ha städdag igår och klippa gräs osv men det blev en sälja tv-spelsdag istället :)

Det gjorde ju inte så mycket, förutom att städningen och gräset nu är kvar, och Erika jobbar.

Funderar på att fixa gräset idag i alla fall (fast borde kanske åka och träna istället, hmm). Solen skiner och det ser fint ut ute, även om ja tror att det är ganska kallt.

Graderna kan inte riktigt bestämma sig just nu. Ena natten hade vi -2 och nästa +13 och någon dag +20 och just nu bara +10.

JA VILL HA SOMMAR!!!

Usch, snart kommer regn, rusk, frost, snö och skask. Bläää.

En kompis kom hem i söndags efter semester på Rhodos och en annan åkte till Mallorca idag. Inte avis alls :(

Men men. Ja får unna mig ett nytt tv-spel istället, och de är jag ju inte vara ledsen över :)


Svårt att välja var man ska köpa allt, och vilket paket, till vilket pris och med vilka spel...#ps4 #gamestop #dustin #cdon #fifa15 #nhl15 #gta5 #thelastofus #destiny #playstation #4 #tvspel

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se