Fuck the past - Kiss the future

Alla inlägg under september 2014

Av Daniel - 5 september 2014 17:44

Så var man ensam hemma över helgen.
Erika åkte iväg med tåget vid 6 i morse och blir borta till på söndag kväll.

Vi är båda trötta idag. Blev bara ca 3 timmars sömn i natt så man lär nog somna gott i natt.

Idag har jag småstädat lite. Bröderna Neato har dammsugit som vanligt. Sen har ja även klippt gräset. Hade inte så mycket bensin till gräsklipparen så visste inte om det skulle räcka till hela tomten men de gick bra.

Var iväg en sväng till mamma och pappa också och fick mat. Köttfärslimpa. Gott gott.


Ikväll lär det bli slöande på soffan. Ska se Big Brother live från igår och sen kl.20 tänkte ja kolla på Gladiatorerna Special. Tycker vanligtvis inte att programmet är något att hurra över, om man inte är under 13 år, men ikväll ska det vara kändisar som deltar. Malin Ewerlöf och Mårten Andersson möter boxningsvärldsmästarna Armand Krajnc och Mikaela Laurén. Kan bli intressant.





#tåg #middag #köttfärslimpa #bigbrother #gladiatorerna

Av Daniel - 5 september 2014 00:55

Jaha nehe. Snabb bloggning innan läggdags. Erika packar för sin Umeåresa och tåget mot Stockholm går om 5 timmar och väckningen ringer om 4.
Vi borde sova...

Jag har inte gjort jättemycket dom två senaste dagarna. Spelat tv-spel, läst företagsboken, bokat bilservice, myst med vovven, lagat mat och ikväll var jag och tränade.
Har funderat en massa också. Det är något som inte syns direkt men som kan ta mycket tid :)
Kommer inte på så mycket mer att berätta just nu när ja halvligger som en packad säl i soffan och bloggar med mina lite för stora fingrar på mina lite för små mobilknappar :) Sova blir nog väldigt bra nu.
Go natt!

Av Daniel - 2 september 2014 23:45

Det blev en helt ok första träning. ev ändå inte jätte sen. Ja är bra på att köra ikapp tid när ja väl sitter i bilen :)

Träningen var väldigt jobbig men det kändes bra med en genomkörare. Hade kramp lite överallt mot slutet men nu känns kroppen ändå bra. Ser fram emot torsdagens träning redan.


Blev lite sen till träningen efter som ja ringde runt tillassa verkstäder hela eftermiddagen, enda tills stängning.

Där jag vill lämna in bilen skulle det kosta 5900kr men ja hittade ett ställe som tog 3700kr så nu får vi se om prisgarantin gäller som dom sagt. Dom skulle ringa upp imorgon och meddela. 

Fick en hel del frågetecken utredda också med alla verkstadssamtal och de känns bra. Alltid kul att få ännu lite bättre koll.


Avlutade kvällen med en sen middag (varmkorv  och pommes) och Big Brother på play.


10 mil tur och retur för varje träning, och så här ser det ut.

 

 

#träning #trött #svettig #service #mercedes #prisgaranti #bigbrother

Av Daniel - 2 september 2014 16:20

Brorsan kom förbi några minuter och vi stod ute på framsidan och pratade. Då ser jag att våra solcellslampor är borta!

Har haft 4 st framför huset som lyser på natten. Nu är dom helt borta.

Inte ett enda spår av dom. Någon har snott dom, och även meckat upp rören som dom sitter på som jag bankat ner i marken.

Vet inte hur lägen dom varit borta efter som man inte är ute på nätterna men vill minnas att jag såg dom lysa för några dagar sen i alla fall.

Jävla tjuvpack!

Nu var dom inte alls dyra men i alla fall.

Det här visar ju också att det förmodligen försvinner mer grejer från trädgårdarna här omkring just nu.

Lika konstigt varje år att grejer som inte är fastlåsta försvinner på sensommaren, just vid bärplockningen och säsongsarbetarna kommer hit i mängder... blir så förbannad!

Antar att dom lyser fin i något tältläger nu istället.

Önskar att man kunde komma på dom någongång så skulle dom få träffa både hunden och min pistol, så får vi se hur gärna dom vill sno nåt då... Pack!

Av Daniel - 2 september 2014 11:59

Jaha så var det måndag igen... eller tisdag egentligen. Känns som måndag efter som Erika var ledig igår.

Helgen gick fort. Jag bestämde mig för att lägga företagandet åt sidan och vila skallen så det har blivit en del tv-spelande. Det är bra avkoppling.


Idag är dagen då jag ska sitta och ringa runt till en massa verkstäder för att hitta ett bra pris för servicen på min bil. Med prisgaranti hos min verkstad är det värt att fixa offerter dom kan matcha ifrån andra.

Hoppas sen på att få in bilen innan helgen så man har det gjort. Milen tickar på lite snabbare än planerat och jag vill inte att det ska gå över intervallen.


Idag håller ja också på och gör rent en gjutjärnspanna.

Pappa har köpt ett gäng som han fixar och säljer. Han köper dom för runt 40 kr, fixar dom så att dom är som nya och säljer för 120-150 kr. En ny kostar mellan 600-900 kr så alla tjänar ju på det. Kan även tycka att han är lite billig men det är han på allt han säljer.

Vi har två gamla pannor som vi inte använder samtidigt som jag länge velat köpa en grillpanna så nu bytte vi. Han får våra två och vi fick en grillpanna. Samma grillpanna kostar 800kr i affären så det känns som ett bra byte.

Nu håller ja bara på och gör rent den ordentligt. Är lite äckligt när man inte vet hur länge pannorna legat, vad folk har stekt och fetten i den blivit härsket.

Men i med sallt, på med hög värme och låt det stå ett tag så sköter det sig självt. Sen diska ut och upprepa några gånger, sen koka vatten i den några gånger och så i med salt igen för att slutligen slutligen smörja in med olja och värma den med smör innan ja torkar ur den för sista gången. Tar någon timme innan jag blir nöjd men sen är den som ny :)


Ikväll är det träning också. Första för mig den här säsongen. Kommer bli äckligt jobbigt (som alltid i början) men det ska bli roligt att komma igång, även om plånboken inte saknat resorna till Falun. Blir ca 10 mil för varje träning så ekonomiskt är det ju inte direkt, men vad gör man inte om man tycker något är roligt.






#tvspel #gta5 #ps3 #gjutjärn #stekpanna #grillpanna #rengöring #salt #olja #smör #träning #innebandy #falun

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards