Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2014

Nålar i nacken

Av Daniel - 7 oktober 2014 12:44

#Tisdag #Oktober #Höst #Regn #Mörker #Trötthet #Kyla
Ja där är orden (taggarna) som förklarar den här dagen.

Det är verkligen en typisk höstdag idag och de här gått fort tycker ja. För bara ett par veckor sen var allt fortfarande relativt grönt och nu är det höstfärger överallt (vilket är ganska fint isf).

Det känns som man inte riktigt vaknar ordentligt just nu när det är mulet och trist hela dagarna och det råa vädret känns även i min nacke.

Började känna av nacken i förra veckan igen, men nu är det inte bara stelt stramande utan de känns om nålar som sticker till när man minst anar det. Inte så skönt. Jag som trodde att den var helt bra, men tydligen inte. Blir förmodligen ingen träning för mig den här veckan på grund av det, just när det börjar kännas som ja kommit igång lite bättre igen. Så typiskt.


Har några dagar just nu då det känns lite panik i skallen (ingen). Känner att ja måste skaffa nåt att göra för att tjäna pengar. Min tanke på att starta eget blir som vanligt, att jag planerar och funderar men sen stannar av. Skulle behöva någon att starta med, och någon att bolla alla tankar och idéer med. Känns lite hopplöst.

Men då ja inte drar in så mycket pengar får jag istället hitta sätt att minsa utgifterna istället och de är jag ju helt ok på.

Just nu är det boräntorna som snurrar i huvudet och sen ska jag väl även ta en titt på elpriset för vintern. Finns mycket att spara.

Har redan gjort om ett lån tillfälligt och fått ner månadskostnaden med 600 kr och mitt mål med det lånet är att få ner det 250 kr till under nästa månad.

Nästan till varje grej jag köper osv försöker jag att hitta bästa pris, eller att förhandla ner. Jag gillar sånt här så det är bara roligt, och så spar man ju pengar också.

Här är en sida som är lite rolig för att enkelt räkna allt möjligt med (inte bara ekonomi!), om man inte har koll på miniräknaren själv. http://www.kalkyleramera.se 


Ja annars händer inte så mycket här just nu.

Blir en del tv-spelande, tv-tittande osv.

Har ett litet projekt med Nattis också, där ja försöker få henne att bli lite mer mysig (kanske ja skrivit om tidigare?). Hon har inga problem att mysa med Erika men så fort ja tex sätter mig på golvet så går hon iväg in på sitt rum. Det är nåt knas hon bär med sig från tidigare då hon förmodligen inte alltid blivit behandlad så väl. Men vi gör framsteg, med massor av godis :)
#bolån #räntor #boräntor #elpris #förhandla #spara #pengar #ont #nacke #stel #nålar #träning #vila #tvspel #hund #rottweiler #godis #mys


 
 
Sofia

Sofia

7 oktober 2014 14:04

Förstår att du blir rastlös, hoppas du kan hitta något bra snart. Säger till om du behöver hjälp att bolla, ja brukar hålla på med sånt. Är själv inne på ny idé med min bror nu :) Man måste väga för att kunna vinna :D

Men lilla Nattis, vad har hänt med henne innan? Hon kommer nog ge med sig ska du se. Bara hon lär sig lite på dig :)

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

7 oktober 2014 15:47

Ja hittar grejer att göra på dagarna men ja blir ekonomiskt rastlös, vill tjäna pengar.

Nattis är lite försiktig med män. Någon har förmodligen varit dum mot henne tidigare. Vi funkar väldigt bra tillsammans men hon har lite svårt för närhet.

 
Annie

Annie

7 oktober 2014 15:47

Ont i nacken är ingen höjdare, det känner jag till alltför väl.
Diskbråcken sitter i nacken .. Vad har du för ont?

Hoppas det blir bättre! :-)

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Daniel

7 oktober 2014 15:54

Pajade nacken för ca 2 år sen när jag tränade. Drog mig upp i en stång (pull ups) när det small till i nacken. Blev helt stel av smärta i nacken några veckor innan de släppte. Hade sen ont väldigt länge, var yr och stel i nästan 1 år. I våras kändes de som jag var återställd och de har känts bra sen dess, fram till nu när ja börjat känna mig lite stel igen men också fått ont till och från. Känns som nålar som sticker.
Men de går säkert över...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se