Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2014

Orange is the new black

Av Daniel - 7 oktober 2014 15:15


Vi gillar ju serier men visste inte riktigt vad för nytt vi skulle böra se och testade den här serien på Netflix.

En helt ok serie om man inte har nåt annat att titta på.

Det är en serie som ja tror passar tjejer lite bättre än oss killar då det inte innehåller så mycket våld (trots en vålsam miljö) och att det är relationer hit och dit osv.

Personligen tycker jag att skådespelarprestationerna är ganska dåliga stundtals men att den bitvis är lite småkul i sin handling.


Så här beskrivs serien på Netflix:

Den här hyllade dramakomediserien har nominerats till tolv Emmy-priser, inklusive Bästa komediserie, Bästa manus och seriens Taylor Schilling har nominerats till Bästa kvinnliga huvudroll.

Piper Chapman (Schilling) skickas till ett kvinnofängelse för ett brott hon begick när hon var ung. I fängelset byter hon sin bekväma New York-tillvaro mot en fylld av oväntade vänskaper och konflikter i en excentrisk grupp medfångar.


Ja som ni förstår så får man ju en del förväntningar av att läsa en text där det nämns en massa priser och nomineringar, men det tycker ja inte serien lever upp till. Att den nominerats till bästa komediserie måste tex bero på att inga andra serier varit speciellt roliga. Den här serien har sin humor då och då men är ju inte alls en komediserie utan mer drama.


Någon annan som sett serien? Vad tycker ni?#orangeisthenewblack #oitnb #serie #piper #taylor #schilling #netflix

 
 
Sofia

Sofia

7 oktober 2014 18:53

Jag tar egentligen bara tre dagar i veckan då ja inte äter något kött alls, jag var vegetarian förr men fick då inte mig nåt protein alls å mådde pyton så nu kör jag den lagoma köttfriheten istället :D

Vad skönt att dom slapp det, man får hoppas man klarar sig hemma tills det är dags :P Är nog bra att gnälla men mormor gillar verkligen personalen mycket förutom typ 2 stycken så blir fel att skälla med. VIll inte att dom ska tycka illa om mormor heller :( Vi sa att händer det en gång till så ska vi säga till på skarpen nu la vi in en fin pik :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

7 oktober 2014 18:59

Jag har kött fri dag när köttet är helt slut i frysen, fast oftast planerar ja att handla innan så ja slipper vara utan :)
Men vi åt faktiskt fisk igår till middag. Fast ja åt ifs kyckling till lunch :)

Nä, man ska väl inte skälla och bråka så länge det verkligen inte behövs men att säga till lite mer ordentligt, på ett förstående sätt kan ju ändå vara rätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se