Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2014

Insomniac

Av Daniel - 13 oktober 2014 04:28

God morgon!

Klockan är halv 5 och det börjar att bli måndagsmorgon.

Här sitter jag och har inte somnat ännu.

Gick och la mig vid 1, låg sen och tittade på tv till 3 (brukar somna efter 10min) och sen har ja snurrat fram till nu.

Brukar inte ha jättesvårt att sova men ibland är det precis som att man gått över någon gräns och istället för att somna så börjar alla möjliga konstiga tankar dyka upp som sen håller en vaken.

Här är några av alla tankar.

Vad vill ja bli när ja blir stor, hur ska jag göra med utebelysningen, vad skulle ja prata med Bono om om vi träffades, borde ja söka läkare för min nacke, undra hur mitt liv skulle kunna sett ut om ja gjort si eller så, hur undviker ja ebola, tänk va roligt det var på den där festen för 20 år sen, borde ja putta till Erika så hon slutar att gnissla tänder, vilket tvspel ska ja köpa framöver, varför kan det aldrig gå riktigt bra för ssk, hur gammal kommer jag att bli, borde ja gå upp istället för att ligga här, vad ska vi äta i morgon, varför drivs media i så stor utsträckning av vänsterfolk, vad ska ja önska mig i julklapp, ska jag lägga ner min blogg, är det nåt bra på tv i morgon, undra hur länge mina lagningar i tänderna kommer att hålla, vad ska mina framtida barn heta, varför är det inte billigare med ekologisk och närproducerad mat istället för skitmat, ska ja på hockey på torsdag, ska ja äta kebab om ja åker på hockey på torsdag, vem kom på det där med att räkna just får när man inte kan sova, ska ja titta på tv, hur blir jag rik, hur långt kunde ja gått i min idrott om ja haft mer stöd som ung, när ska ja sätta på vinterdäcken på bilen, varför utmanar Gunde inte en handikappidrottare i sitt program, varför biter ja sönder min ena nagel gång på gång, undra när det blir ljust, ska ja hälsa på mamma och pappa i morgon, hur gammal kan min granne vara, borde vi klippa buskarna runt huset, undra vad för typ av bonde ja skulle vara om ja skulle vara med i Bonde söker fru, vart tog svininfulensan vägen, kan jag lära mig nåt trolleritrick genom youtube, ska jag lägga mig på soffan...


Ja så där går det runt. Inte många tankar direkt som ja måste fundera på, speciellt inte just nu. Frustrerande.

Men men. Nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta att räkna får eller nåt. Brukar gå lättare att somna på soffan när jag snurrat i sängen i flera timmar.

God natt (hoppas jag). 


#sömnlös #insomniac #trött #pigg #vaken #tankar #frustration #galenskap #ebola #bono #trolleri #buskar #gunde #nacka #julklapp

 
 
Sofia

Sofia

14 oktober 2014 13:03

Jaha har firman med försäkring? Det visste inte ja... Verkar som dom ansåg att det var deras fel vilket kändes väldigt skönt att man slippa bråka utan att det löser sig

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

14 oktober 2014 13:17

Har inte jättekoll men tror att alla handverksfirmor ska ha en egen försäkring som dom kan använda om dom strulat.
Tänk vilken press och ansvar dom har annars, och skulle dom göra nåt fel så kan ju kostnaden (tex för att fixa ett badrum) bli så stor att dom går i kk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se