Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Go kväll

Av Daniel - 14 oktober 2014 23:35

Har just tänt en brasa och sitter nu i soffan och har tänkt att spela tvspel. Lite som vanligt, speciellt dom senaste dagarna. Har knas med min nacke, trist väder och en del ensamhet så de finns inte så mycket annat att göra just nu.
Erika jobbar som en häst. Är bara ledig två dagar i rad två gånger innan jul. Jobbade hela helgen, och idag åkte hon hemifrån vid 6 i morse och kom hem vid 9 och i morgon är det kurs i Stockholm och tåget går vid 6 och är tillbaka runt 22 på kvällen.
Känns bra att ja köpte nytt tvspel så ja har nåt att göra när hon är borta.
Min nacke är skitjobbig. Kan kännas helt ok en dag och så helt plötsligt när ja inte ens gör nåt sticker det till som nålar igenom hela skelettet. Väldigt obehagligt när man inte är beredd. Men blir de inte bättre är de väl kanske bara att försöka vänja sig vid de. Skulle vilja träna och röra på mig men avvaktar några dagar. Börjar känna mig som en tjockis igen så de är kanske även dags att starta kaloriappen och leva på kyckling och broccoli några veckor, som ja gjorde i våras.

SSK spelade ikväll igen. Vann med 0-1 efter straffar borta mot Karlskrona. Såg inte matchen men enligt dom som gjorde de var det en bedrövlig dålig match. Helt sjukt att dom inte kan få det att rulla på. Går man inte upp i SHL gör man de nog aldrig, och frågan är om det finns nåt SSK speciellt länge till då...
På torsdag spelar man hemma mot AIK. Har funderat på om ja kanske skulle ta och åka ner och se matchen på plats. Saknar ju trots allt att vara där och se matcherna. Kan ju inte träna ändå så kanske ska passa på.

Nej nu blir det en tvspelsnatt :)
God natt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se