Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2014

Torsdag

Av Daniel - 16 oktober 2014 09:15

Sitter vid köksbordet och är rejält trött. Efter att ja hade svårt att sova för några nätter sen har ja vänt lite på dygnet. Natten till igår råkade ja spela till 6 på morgonen och kom inte i säng förens 6.30 efter att ha kört Erika till tåget. Blev sen väckt av telefonen halv 11.

I natt somnade ja vid 2 och blev väckt av telefonen vid 7 i morse.

Sover man lite blir man snabbt sliten. Men ja får dels skylla mig själv.


I morse var det UPS som ringde och sa att dom var på väg med ett paket. Fick äntligen min tomma låda som ja ska skicka min trasiga förstärkare i för reparation. Ska bli skönt att få det gjort. Inte för att vi sitter i sjön och har tokdåligt ljud just nu (har ju så klart en reservförstärkare) men när allt är lagar och klart kan man äntligen koppla in allt som det ska vara igen, få undan sladdar och kunna använda en fjärrkontroll (ilandsproblem eller haha).

Bra service att dom skickar hem en låda att använda och att det sen bara är att ringa UPS igen så kommer dom och hämtar den, allt kostnadsfritt.Har verkligen fastnat i mitt spel The last of us. Väldigt bra spel faktiskt. Snyggt, spännande och bra story. Men det är också en lite konstig känsla då en del i spelets handling handlar om ett virus som tagit död på större delen av befolkningen och som man kämpar emot. Det åminner en del om Ebolan som sprider skräck runt om i världen just nu. Skillnaden är att dom i spelet blivit zombies av smittan. Men det är ett väldigt välgjort spel och just nu blir det många timmars spelande varje dag. Men de är ju så jag är med mitt spelande, det går i perioder. Ibland står spelet oanvänt i flera veckor och ibland spelar ja halva dygnen.


https://www.youtube.com/watch?v=AaOWRvmtEFQ


Igår var jag och Nattis till mamma och pappa och åt mat. Mamma hade gjort en egen variant av Pulled pork. Jättegott! Nattis var glad att få följa med och som vanligt också få smaka lite.

Vi har knappt hörts på över en vecka vilket är lite ovanligt, så vi hade mycket att prata om. Trevligt.Idag ska ja se till att få iväg förtärkaren, sen blir det att laga lite mat, se ett avsnitt av Vikings och så klart spela lite. Ikväll blir det hockey, SSK - AIK.
Hade tänkt att åka ner till Södertälje och se matchen men hoppar över det. Känns tråkigt att åka ensam då Erika jobbar. Det får bli en annan match framöver.

Nacken har känts lite bättre ett par dagar nu men har bestämt att inte träna alls den här veckan så att det inte börjar göra ont igen. Eller egentligen har jag ont till och från, men just nu är det inte så farligt ändå. Tror vädret spelar in en del, att det blivit kallare. I morse var det 0 grader och under några minuter kom den första snön, inget som syntes på marken men lite smått i luften. Usch. Vill inte ha vinter!


Nej. Dags att ta ut Nattis och börja ta tag i dagen.
#ups #onkyo #förstärkare #service #trött #ps4 #playstation #tlou #last #of #us #spel #game #hund #nattis

#mat #pulled #pork #zombies #ebola #hockey #allsvenskan #ssk #aik #södertälje #kallt #snö #ont #nacke

 
 
Sofia

Sofia

16 oktober 2014 16:43

Ser ut som en bra provsmakare ;)

Tack så mycket :) Ja älskar must, skulle kunna dricka det året om :D Detta är en enda sorten jag köper faktiskt. Ja avskyr ju cola mer än pesten så kan inte hålla med där :P

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

16 oktober 2014 21:38

De är sällan hon klagar på maten i alla fall :)

Must är gott men vägrar köpa de innan jul, eller i alla fall före december.
Märket är bland dom bästa men dom är lite fula som har 1,4 liter i sina flaskor mot andra som har 1,5 för samma pris :)

 
Sofia

Sofia

20 oktober 2014 18:08

Haha det struntar ja i för den är så god :D Hade köpt den musten för dubblapriset med ;)

VA??? Skojar du nu?? Trodde inte du var ett Carola fan, hon är ju så fruktansvärt fejk tycker jag :D Tur vi tycker olika ;) Jag tyckte Amanda gjorde en grym låt :)

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

20 oktober 2014 19:45

Carola är grym. Sveriges största kvinnliga artist. Många har åsikter om henne, ofta genon media tyvärr, de som träffat henne säger något annat.
I programmet är de bara Carola, Orup (även om ja har svårt för hans musik) och Ola Salo som har där att göra, resten är utfyllnad. Punktanten var kanske lite kult för 30år sen också men övriga tre vet ja inte vad dom gör där :)

 
batmanbebis

batmanbebis

20 oktober 2014 20:08

vafan, blogga rå segis!

http://batmanbebis.bloggplatsen.se

Daniel

20 oktober 2014 20:11

Hahaha, trodde ändå ingen läste här längre ;)

 
Sofia

Sofia

21 oktober 2014 14:44

Nu får du allt lägga upp nåt nytt snart :P

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

21 oktober 2014 18:32

Ok :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se