Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2014

Sol och ved

Av Daniel - 31 oktober 2014 12:55

Hoj!

Hur är läget?
Här skiner solen och vädret är jättefint, men tyvärr lite kallt (runt noll).

Ett väder som inbjuder en att gå ut, och sen in igen efter 5 minuter :)

Har planer på att ta in ved idag.

Under vinterhalvåret brukar vi ha mer ved inne än vanligt så man slipper gå ut i ruskväder och kyla.

Har två ställningar vi ställer i vardagsrummet. Vår senaste ved är tyvärr lite fuktskadad (mögel) så nu vet ja inte riktig om ja vill ha veden i vardagsrummet så ja ska börja med att ställa ena ställningen i garaget (kan gå till gataget direkt genom huset).
Ska få lite hjälp av brorsan senare i eftermiddag också, som en liten gentjänst för att jag ska hjälpa honom med ett ärende först.


Igår kopplade ja in den lagade förstärkaren igen. Var ju lite smånervös att de inte skulle lagat allt men efter lite obligatoriskt strul med kopplingar och inställnigar blev det väldigt bra. Har saknat min förstärkare så det känns bra att han är hemma igen :)


I morgon är det premiär för företaget som öppnat i "min" lokal, med "min" affärside. Känner mig tvungen att gå dit och titta. Måste ju se vad ja skulle kunna gjort bättre :)

Sen är det loppis i Borlänge för mina föräldrar och ja funderar på att ta en sväng dit också och kika lite. Erika jobbar ju så jag får försöka hitta på lite grejer själv.


Nej nu ska ja iväg till brorsan.

Goodbye!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se