Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2014

Kanelsmak på pasta

Av Daniel - 31 oktober 2014 16:15

Lagade pasta för några dagar sen och testade Tortiglioni från Barilla. Tycker den typen av pasta är bra när man har gräddig sås osv.

Blev dock lite fundersam på smaken då ja tyckte den smakade kanel, även lite svag doft av det.

Inte att det smakade illa men klart annan smak än annan pasta.

Skrev ett mail till Barilla och frågade men fick ett ganska tråkigt svar tillbaka, mer som reklam än svar på vad de har i sin pasta.Hejsan! Köpte er Tortiglioni och jag funderas lite över smaken. Vad är pastan gjord på? Tycker tex att det smakar kanel, kan de finnas bland ingredienserna? Tycker inte att jag känt samma smak tidigare på annan pasta.

Mvh. Daniel


Hej Daniel,

Tack för ditt mail. Vår Tortiglioni är gjord på durumvete och vatten. Denna pasta sort är väldigt bra på att fånga upp mustiga smaker. Den räfflade yta gör att de kan fånga upp såsens smakrikhet och använda det för att ge din maträtt en mycket tydligare karaktär. Det är möjligt att det är detta som du har upplevt med vår goda Tortiglioni.

Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning, Barilla Sverige AB


Är det någon annan som testat den här pastan och tänkt på smaken? Om inte så pröva gärna och berätta om ni tycker att jag har rätt, eller om mina smaklökar är helt ute.


 


#pasta #barilla #kanel #smak #Tortiglioni


 
 
Ingen bild

Ida

25 januari 2016 17:41

Hej! De va ett tag sen du skrev detta men i ett par år har jag oxå märkt att pasta smakar kanel ibland, inte en viss sort eller märke utan olika kan ha smak av kanel. Jag tycker inte det är nåt vidare, passar ju inte in :p min tanke är att pastan görs i närheten av nåt annat dom gör med kanel..

Daniel

10 april 2016 00:13

Hej Ida! Roligt att du skriver.
Ja de är lite konstigt de där. Då och då råkar man ut för de. Inte gott :)
Kanel har man ju i julgröten och inte i pastan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Träna glosor med Ovido