Direktlänk till inlägg 31 oktober 2014
Lagade pasta för några dagar sen och testade Tortiglioni från Barilla. Tycker den typen av pasta är bra när man har gräddig sås osv.
Blev dock lite fundersam på smaken då ja tyckte den smakade kanel, även lite svag doft av det.
Inte att det smakade illa men klart annan smak än annan pasta.
Skrev ett mail till Barilla och frågade men fick ett ganska tråkigt svar tillbaka, mer som reklam än svar på vad de har i sin pasta.
Hejsan! Köpte er Tortiglioni och jag funderas lite över smaken. Vad är pastan gjord på? Tycker tex att det smakar kanel, kan de finnas bland ingredienserna? Tycker inte att jag känt samma smak tidigare på annan pasta.
Mvh. Daniel
Hej Daniel,
Tack för ditt mail. Vår Tortiglioni är gjord på durumvete och vatten. Denna pasta sort är väldigt bra på att fånga upp mustiga smaker. Den räfflade yta gör att de kan fånga upp såsens smakrikhet och använda det för att ge din maträtt en mycket tydligare karaktär. Det är möjligt att det är detta som du har upplevt med vår goda Tortiglioni.
Ha en fin dag!
Med vänlig hälsning, Barilla Sverige AB
Är det någon annan som testat den här pastan och tänkt på smaken? Om inte så pröva gärna och berätta om ni tycker att jag har rätt, eller om mina smaklökar är helt ute.
#pasta #barilla #kanel #smak #Tortiglioni