Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 11 november 2014

Väntan

Av Daniel - 11 november 2014 19:38

Hoj!
Sitter i bilen och väntar på att Erika ska sluta jobbet. Segt när ja är tidig.
Var till Elgiganten en sväng innan och lämnade tillbaka en kabel. Gick lite för fort så nu sitter ja här och väntar.

Har blivit lite väl lite bloggande sista tiden. De är inte direkt att ja inte haft tid utan snarare tvärtom :) Ja har helt enkelt för mycket tid och allt för lite att göra, och med lite att göra känns det som att ja inte har något att skriva. Tror inte överdrivet många gråter över min frånvaro heller :)
Ska försöka skriva lite mer, när ja känner att jag har något att skriva.

Nej nu är det bara 40 minuter kvar till Erika kommer och ja måste ju hinna kolla Facebook en gång till innan ;)
Good bye!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kransen

13 november 2014 00:59

Danne nu kräver jag bättring, du får tänka på att din blogg är den ända jag följer dessutom är jag student och har (i perioder) väldigt mycket död tid och då vill jag ju kunna döda lite tid genom att läsa din blogg :)
Kan också till lägga att jag inte kräver att du håller dig till sanningen. Med andra ord du får mer än gärna berätta om björnen du fällde med bara händerna och på så sätt räddade några barn som va ute och plockade bär .... Ge mig bar nått att läsa..:)

Daniel

13 november 2014 19:25

Skönt att du inte ställer några krav, de bör ju göra de hela lite enklare :) Kanske kan berätta några av mina hjältehistorier framöver, har ju räddat både barn, pensionärer, soldater och en del av världen... bara senaste veckan, men först ska jag tvätta min superman dräkt :)

 
Ingen bild

Linda

13 november 2014 09:08

Ja, vänta är tråkigt. Du har ju ett helt köpcentrum framför dig.:)
Du gillar väl inte om att gå i affärer, för killar kan det vara tråkigare än att sitta i bilen. Vi brukar dela på oss ibland , jag kollar smink och kläder, kul! Mannen går till tråkiga Claes Ohlsson. (Lite osäker på stavningen ). Så tråkigt tycker jag det är i den butiken. Mm , fast dom har en del roliga grejer när jag tänker efter. Ska kanske hänga på nästa gång dit min man går....

I butiker kan du ha en del att skriva om. Finns ju så mycket folk, det är alltid nåt som händer. Det är kul att kolla lite på hur folk är i butikerna. Speciellt på rea. Syns att vi är flockdjur. Som när vi tittar på kläder. Kollar på en jacka en kvinna lämnat tillbaka, fast jag kollar bara med ögonen. Hon står en bit ifrån. Jag sträcker fram handen för att ta på jackan för att titta närmare på den. Då vaknar kvinnan till och säger : "jag tittar på den". Hm, jag är säker på att hon var klar med jackan. Så typiskt! Nu var jackan intressant igen för henne, bara för att jag var intresserad av den. Kanske är det trots allt bättre i bilen. Din Facebook är iaf Din Facebook. ;)

Daniel

13 november 2014 19:35

Nej butiker och shopping är inte min grej (är 84 st i Kupolen) så länge de inte finns elektronik, tvspel, bilar osv (dom flesta av dom butikerna brukar få en del av min tid annars). Stressade kvinnor och griniga barn är bara två av anledningarn till att ja håller mig borta. Shopping är gjort för kvinnor så då får dom sköta de själva också :) Ja trivs bra i bilen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se