Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 november 2014

A million ways to die in the wild west

Av Daniel - 14 november 2014 20:07

Filmtajm!

A million ways to die in the wild west.

Hoppas den är bra. Känns lite som att man kanske fått se allt kul redan i den långa trailern men förhoppningsvis är det en bra film.

Men först iväg till affären för att köpa Rocky road glass och chips.


https://www.youtube.com/watch?v=LhmP8UYtipA

 
 
Ingen bild

Linda

15 november 2014 10:01

Tack för tipset!
Såna western filmer har jag alltid gillat. Inte pga pangandet utan miljön med dammet , snygga killar och vackra tjejer med fina klänningar. Ja, förr kunde dom filmerna vara lite spännande också. Denna filmen kanske är mer som en komedi? Fast det kanske vi tycker nu om dom gamla filmerna också.:)

Du gillar glass ändå om det är RÄTT sorts glass.;) Ska nog testa den också..
Hoppas ni gillade filmen...
Du får inte säga för mycket...:)

Daniel

16 november 2014 11:45

Westernfilmer brukar va bra och den här var helt ok men som du säger så är det en komedi. Mitt betyg på filmen blir nog 3,5 av 5.
Nja ja är ingen glassoman. Typ mjukglass på sommaren, eller en dajmstrut någon gång ibland brukar räcka för mig men nu blev ja sugen på den här. Chokladglass äter ja väldigt sällan men den här är god.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se