Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 21 november 2014

Vinterdäck, MMA och ålderskris

Av Daniel - 21 november 2014 00:47

Den här veckan rullar på riktigt fort känns det som. Har inte gjort överdrivet mycket mer än andra veckor man det känns som dagarna gått lite fortare än vanligt.


Idag har de grejats med vinterdäck. Känns bra att få det gjort. Tråkigt bara att det inte var till min egen bil :) Hjälpte pappa att byda hjul på hans bil. Gick ganska lätt men tog ändå ganska lång tid. Inget brukar gå fort när vi ska göra något tillsammans :) Vi pratar och tar det lungt, och de känns bra.

Får se när ja ska byta till vinterdäck på Mercan också. Gillar inte att köra med vinterdäck så ja väntar nog tills sista dagarna som vanligt.

Innan det blev lag på vinterdäck körde ja oftast med sommardäck året om. Funkar lika bra om man använder skallen kan ja tycka, men alla använder ju inte skallen när dom kör (oavsätt tillfälle) så vissa lagar i trafiken kan ju ändå vara bra... ibland :)


Är lite sugen på att åka ner till Södertälje snart. Vore kul och träffa lite kompisar och bara snacka skit för en stund. Inte för att någon säkert har tid men ändå. Eller åka ner och kolla på hockey.

Sen ska de vara MMA-gala också, och de vore lite kul att gå på. Å en och annan kebab skulle inte heller sitta fel.


Fyller år om några dagar. Känns inte något speciellt (förutom när ja tänker på de hahaha). Lite jobbigt att bli äldre. Måste verkligen planera in en ålderskris till nästa år, och nåt att göra under den krisen. Förslag någon? :)

Om man tänker att saker man gjorde för 15-20 år sen inte känns så överdrivet länge sen, och så tänker man att det är lika lång tid kvar tills man är 15-20 år äldre... gammal och bitter hahaha. Nej usch.

Kanske skulle planera in den där krisen redan nu, eller ha två... minst :)

Nej de blir nog bra.

Önskar mig en Porsche, pool till huset, ett biorum och så tackar ja så klart inte nej till en massa pengar heller. Då kanske min ålderskris mildras något. Nu vet ni. Tack på förhand!

:)#vinterdäck #mma #hockey #kebab #södertälje #födelsedag #ålderskris


Jo just det. Var på Donken ikväll. Skulle beställa vid driven men killen som skulle ta beställningarna bad oss komma in istället. Kändes först lite märkligt men väl inne visade de sig att han jobbade helt ensam.

Han tog beställningar, tog betalt, gjorde burgare osv allt på samma gång. Han såg måttligt road ut men verkade ändå ha bra kontroll på läget. Blev faktiskt lite imponerad. Brukar kunna vara halvkaos fast dom är fullt manskap men han verkade greja det bra ensam. Folk hade ringt och sjukanmält sig 15 min innan dom skulle börja så han fick inte in någon extrapersonal. Maten blev också bra.

Bra jobbat av den killen. Månadens McDonaldspersonal enligt mig.


#mcdonalds #donken #hedemora #bigmac #ensam #personal #imponerande

 
 
Ingen bild

Kransen

21 november 2014 13:35

Kan verkligen relatera till de där med ålderskris. Mina tips om du inte vill känna att du åldras.
nr 1 skaffa en flickvän som är äldre än dig själv, själv gjorde jag "misstaget" att träffa en yngre. Blir ofta pikad att jag är äldre+ att när jag vill prata om hur det va på mitten av 90-talet så kan hon inte relatera för 5 öre
Tips 2: Skaffa INTE barn, själv har jag 2 st och det går liksom inte att förneka att man blir äldre när man ser dom bli allt större.
Mitt bäst tips (som jag själv använder mig av ) skaffa dig en äldre och snygg manlig förebild (gärna någon som din sambo tycker är snygg) själv har jag valt johnny Depp och vin diesel. Så fort jag känner att ålderskrisen börjar komma krypande så tänker jag på Diesel eller Depp och känner då att fan dom är ju vitala och snygga fortfarande så jag har ju ganska många bra och snygga år kvar :) lycka till....:)

Daniel

22 november 2014 03:37

Haha. Mina flickvänner har alltid varit yngre, även min sambo (9 år yngre). Ja kanske tänkt fel där alltså :)
Barn vill man ju ha, men de börjar kännas som man blir en gammal farbror till pappa när dom växer upp dp ja redan är gammal, men de kanske man får ta.
Ja Vin Diesel är väl född typ 1967 så han är ju till och med äldre än mig, fast de är ju jobbigt att man själv börjar se äldre ut :)
Nja, en Porsche, snygg 19-årig barnflicka (måste man ha barn för de?) och en massa stålar så hade åldern inte spelat så stor roll ändå :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se