Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 24 november 2014

Födelsedag

Av Daniel - 24 november 2014 12:50

Ja då var det dags igen.
Födelsedag.
Är ju lite delat vad man känner för det.
Mina föräldrar ska komma men annars blir de nog inte mycket till firande. Erika jobbar så vi får väl fira lite ikväll.
Facebook går varm med gratulationer och de är ju roligt, även om dom flesta slänger iväg sitt grattis för att just Facebook påmint dom, men ja brukar ju göra likadant själv :)
Vi får se om de blir någon tårta. Har faktiskt inte köpt någon fika allsäså den som vill ha är välkommen att ta med det :)
Hade "uppesittarkväll" i natt (jag och tvspelet) så känner mig lite sliten idag, men då kan ja lossas att ja varit och festat eller nåt :)
Idag är det även en månad kvar till jul, så de är hög tid att skriva till Tomten :)
Just nu önskar ja mig lite sol då vi bara haft 3 soltimmar i hela november. Inte konstigt att man gäspar hela tiden. Men snö och kyla kommer väl också framöver och då kanske även lite sol...
Nej nu ska ja klämma lite på mina paket som ja inte får öppna förens ikväll :)


Vad tror ni det är i paketen?

 
 
Ingen bild

Erika

24 november 2014 17:58

Jag vet vad som är i!

Daniel

24 november 2014 21:11

Å ja gissade rätt på 4 av 5 :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se