Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 16 januari 2015

Saknad

Av Daniel - 16 januari 2015 13:45

Idag har de gått en vecka och det är så tomt.

Varje gång man kom hem mötte hon oss viftande på svansen med sin boll i munnen. När man satt i soffan och tittade på tvn så kunde man sträcka sig ner och klappa henne, om hon inte redan satt bredvid med huvudet på armstödet. Varje dag när Erika kom hem började hon skälla när hon hörde att hon var på väg in. Varje kväll kl 19 satt hon och väntade på sin middag. Samma runda i trädgården innan sängdags, ner till komposten, bakom förrådet och sen ett varv runt tomten.


Alla saker ligger kvar där hon senast hade dom. Hennes säng står orörd i hennes sovrum, hennes kudde ligger på hennes matta bredvid soffan i vardagsrummet och i trälådan med leksakerna står alla hennes mjukdjur fortfarande upp för att se över kanten. På hennes kudde kan man fortfarande känna hennes lukt.Mat och vattenskålen stor tomma i köket.

Varje kväll innan ja går och lägger mig tittar ja fortfarande i vattenskålen för att se så att hon har vatten och kommer på att den nu mera förblir tom.

Varje morgon när ja vaknar kan jag på något konstigt sätt fortfarande höra henne från hennes rum, dom små ljuden hon gjorde när hon låg och lyssnade om man var på väg upp.

Favoritbollen som låg mitt på golvet har ja lagt i fönstret framför ett fotografi där vi har ett ljus som brinner, bredvid en bild på Gizmo. I hallen ligger hennes koppel och halsband.

Det är så oerhört tomt och tyst... Ingen hund kommer dregglandes när de prasslar i chipspåsen.

Saknaden är enorm.
Allt gick så fort.

Vi märkte att hon inte riktigt var sig själv där innan jul (http://danneking.bloggplatsen.se/2014/12/09/10950711-jobbigt-just-nu/) och veterinärsbesökten visade på tumör på mjälten(http://danneking.bloggplatsen.se/2014/12/16/10957307-3-kg-tumor/), men operationen gick bra och hon var så pigg och glad när hon fick komma hem.

Under jul och nyår var hon som vanligt, om inte lite mer livlig än vanligt. Så full av liv.

Så förra veckan började hon få svårt att äta igen, låg och suckade och vart mer trött.

Vi trodde att hon kanske hade hon fått någon inflamation efter operationen eller så, men ultraljudet visade att fått tumörer i magen. Allt hade kommit tillbaka, och spritt sig på bara 4 veckor.

Veterinären tyckte att vi skulle låta henne få somna in inom några dagar då det inte fanns något att göra. Vi tog beslutet att hon då skulle få somna direkt. Ingen skulle må bättre av att vänta över helgen, hon skulle inte behöva lida det minsta bara för att vi skulle få vara med henne några dagar till. Men beslutet var så jobbigt, så tungt.

13.40 somnade hon så in på golvet med en filt över sig, så lungt och fridfullt. Inte den minsta ryckning utan precis som om hon bara sov. Älskade vän...

Vi satt kvar en stund och tog farväl medans tårarna forsade ner för kinderna.Nu har det redan gått en vecka sen hon somnade in, nästan på minuten vid skrivandet. Tiden går fort men vår Nattis kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan, för evigt saknad...


Så här kommer vi att minnas henne, världens bästa hund!


https://www.youtube.com/watch?v=uzuJbD3X_Gs


https://www.youtube.com/watch?v=Crn9ohQlggo


https://www.youtube.com/watch?v=VB_j8jFSBWw

 
 
Ingen bild

Erika

16 januari 2015 17:51

Precis så. Kommer sakna henne för alltid. Världens bästa lillbruscha. Världens bästa vän.

Daniel

16 januari 2015 19:16

Första gången på 30år ja är helt utan hund. Inte så konstigt kanske att ja fortfarande hör henne. Men hon har de säkert bra med Gizmo nu.

 
Sofia

Sofia

21 januari 2015 21:45

Nu sitter jag o bara gråter och gråter... bävar för den dagen det är mina... Vet hur mycket du älskade Nattis men tänk på hur kul hon o Gizmo har det nu och hon slipper vara dålig. Fy fan alltså, det värsta med att ha djur är när man förlorar dom <3

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

22 januari 2015 01:39

Ja usch. Har blivit mycket gråtande här. Pratar fortfarande med henne av ren vana. Är så många t tillfällen då de känns som hon ska komma springandes.
Drömde även om henne för ett par dagar sen. Visste i drömmen att hon vat död men hon kom ändå gående i köket och ja kunde ta på hennes rygg. Vaknade av att grät.
Men hon har de säkert bra där hon är nu också...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards