Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 maj 2016

De går bra nu...

Av Daniel - 12 maj 2016 16:36

I tisdags eftermiddag fick ja punktering på bilen. Bakdäcket var helt platt så att bilen stod direkt på fälgen, men efter lite muttrande och meck fick jag ordning på de till slut.

Efteråt kollade jag däcktrycket i alla däck och när luftkompressorn ändå var framme så passade jag på att blåsa ut lite sand och smågrus som samlats i garaget från bilen.

(För bara ett par veckor sen städade jag garagegolvet rejält efter vintern, sopade, dammsög och skurade flera gånger, så efter de har jag försökt att hålla efter lite så att det kan fortsätta att vara lite renare. Höll på i flera timmar men det blev jätterent och fint.)

När jag blåst rent efter att ha fixat punkteringen ringer en kompis och medans vi pratar kommer en tornado (typ) från ingenstans och blåser på rejält. Trädgårdsgrejer välter hos var och varannan granne osv. De blåste rejäl storm i några minuter för att sen bli helt vindstilla igen.

Jag hade så klart glömt att stänga garaget så det blåste in en massa gamla löv, frön och ny sand i garaget... och så var det inte så rent längre.

Igår försökte jag att blåsa rent garaget igen men då skulle gatan sopas samtidigt så ännu mera damm blåste in.


På kvällen skulle ja tvätta bilen. Vädret var ju kanon och då vill man ju även ha en ren och fin bil.

Men när jag börjar spruta avfettning börjar det att blåsa motvind så jag får mer avfettning i ansiktet än på bilen vilket inte var så trevligt men bilen blir till slut tvättad i alla fall.

Ren och fin hinner jag sen köra 200m innan en fågel skiter ner bilen...

 

Idag kör jag ut bilen för att tvätta av fågelskiten, samt några små fläckar som inte gick bort vid förra tvätten. Just som jag sätter igång så har bonden i området tänkt att plöja sin sandiga åker 50m bort, och samtidigt börjar de så klart att blåsa. Blöt bil och en massa blåsande sand blev ju inte så bra så nu är bilen skitigare än vad den var ifrån början, och garaget lika så.

 

Det går bra nu...

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

13 maj 2016 11:04

Men fy, punka är ju sååå tröttsamt! Hatar bilar, dom ska bara funka!

Ja det är ganska stort, dock i mindre bra form för massa sönderslagna rutor osv. Men jag gör så gott det går :) Jordgubbar brukar växa jätte bra, verkar inte som du har så grön fingrar då :D :D ;)

Önskar jag kunde ha en sån men min hus är inte byggt för dom, alldeles för höga trösklar :(

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

13 maj 2016 11:18

Det är första gången jag får punka helt på bilen. Pyspunka har jag haft några gånger men aldrig så att däcket blivit helt platt. Inte jätteroligt.

Hade växthus i mitt förra hus men även där växte mest ogräs :) Odlade lite tomater nåt år och fick massor men då jag inte äter tomat gav vi bort de mesta :) Att rutor går sönder är ju tråkigt och ju större växthus ju större risk.

Robotdammsugare är kanon! Men har man trösklar högre än ett par cm blir de ju så klart problem, om du inte har en i varje rum ;)

 
zleepy

zleepy

13 maj 2016 16:11

Hade det hänt idag hade du kunnat skylla på fredagen den 13 men icke, ibland är den där Murphy förjävlig.. :)

Hoppas livet där uppe i skogen är bra, själv bor man numera i skogen utanför Bro/Håbo-Tibble, varit inne och läst lite då och då, mest när man sett dig aktiv på Zatzy, ville bara lägga en rad.. :)

// Garinge

http://www.zleepy.se

Daniel

13 maj 2016 16:19

Haha ja det är inte mycket att skylla på, ibland är det bara som det är helt enkelt :)

Här är det bara bra, livet rullar på.
Har inte varit så aktiv på länge men kul att du hittar hit!

 
Sofia

Sofia

13 maj 2016 19:47

Jag har haft punka många ggr men ja har ju sån otur med :D Haha ogräs är inte så got att äta :P

Känns som dyrt att ha en i varje :D :D Blir ja rik så, då ska ja slå till :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

13 maj 2016 19:53

Nej ogräs är inte så trevligt, men de växer bra :)

Kan va enklare att ta bort trösklarna annars :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se