Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 14 maj 2016

Snö!

Av Daniel - 14 maj 2016 11:41

Det är lördag. Erika är ledig och fick lön igår. Tanken var att det skulle bli en helg på motorcykeln, mat på någon uteserverin, glass, grillning och annat trevlig i solen. Men när man kliver upp idag är marken vit av snö.
Helt sjukt!
Årets första solbränna håller på att flagna i pannan och nu kommer det snö...
Jaja. Det får bli hockey-VM från min nya fåtölj istället.
Ikväll är det Eurovision också.
Blir nog en ok helg i alla fall även om de inte blir som man hade tänkt.

Så här ser de ut på baksidan idag. Läste om någon som fått 11 cm nysnö så jag ska väl inte klaga på det här :)

 
 
Sofia

Sofia

14 maj 2016 21:21

Fin stuga ni har :D Men fy fan för snö!!!

Hahaha maskihallonen kan du säga då :D Det är nog sjukt svårt men finska väl? Roligt att ha nåt att öva på tycker ja, saknar skolan med sånt :)

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

15 maj 2016 01:16

Nja de e bara förråd... och är tänkt att halva ska bli bastu någon gång i framtiden :)
Nej snö va inte direkt de man ville ha just nu. De försvann under dagen men de är bara 4-5 grader :(
Hoppas de vänder lika snabbt igen.

Jag saknar inte skolan alls men har mycket tid på dagarna och borde göra något vettigt av den. Min mamma är ju finne så hade tänkt överraska henne när ja lärt mig lite... men vi får se va de blir, om de blir nåt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se