Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Dataknas

Av Daniel - 18 juni 2010 00:20

Har nog en av Sveriges segaste datorer. Den är inte överdrivet gammal men uppträder som om den vore från stenåldern.

Att öppna tex Aftonbladet startsida kan ta mellan 40-50 sekunder och varje gång man läst nåt och klickar tillbaka får man vänta igen. Halvkul att vara på nätet när de är så. Går fortare att surfa med mobilen.

Större delen av dagen blev att försöka få lite ordning på datorn, men ja tror inte de blev någon skillnad. Fick lite mer utrymme på hårddisken men de var nog också allt.

Har tagit bort onödiga program, ränsat bland allt som autostartar när datorn går igång, letat virus osv. Bredbandet levererar som de ska så frågan är vad som kan vara knas? De har inte alltid varit så här. Någon som är haj och har nåt förslag? Datorn är en HP Pavilon dv6609eo och kör Vista home premium.


Nej. Nu är det dags för sängen. I morgon hoppas ja solen kommer fram igen så jag får ta igen den solning ja missade idag.

God natt!


Skitdatorn

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se