Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2014

Skitdator!

Av Daniel - 24 augusti 2014 13:45

Ha blir gaaaaleeeeeeen!

ÅÅÅH ja hatar när datorn strular.

Satt just och skrev ett blogginlägg när datorn får blåskärm (skärmen blir blå och stänger ner) och allt försvinner. Varför ska det alltid vara strul med datorer!?

På en tiondels sekund kan ja även bli så arg så att datorn inte lever alls längre, men den här gången kämpade jag emot :)

Datorer är verkligen jättebra på alla sätt när dom fungerar, men de är få saker som kan få mig så arg när det strular. Och av någon typisk anledning pajar de alltid just när man gör något som man sen får göra om. Det är sällan dator lägger av när man setat en halv dag och av uppdaterat Facebook 800 gånger i väntan på att få se en ny status för att man har extremt tråkigt.


Någon som vet varför man får "blåskärm" och vad man kan göra åt det?

Har varken lust eller pengar till att köpa en ny, och de ska man väl inte behöva heller. Men det finns riks att den här går samma väg som den förra om den stänger av sig vid fel tillfällan även framöver...Så här gick det med en tidigare dator#samsung #laptop #blåskärm #bluescreen #fel #windows #arg #trasig #förbannad #dyrt #bärbar #dator #galen #tokig #frustrerad

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se