Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 2 september 2014

Egentligen tisdag

Av Daniel - 2 september 2014 11:59

Jaha så var det måndag igen... eller tisdag egentligen. Känns som måndag efter som Erika var ledig igår.

Helgen gick fort. Jag bestämde mig för att lägga företagandet åt sidan och vila skallen så det har blivit en del tv-spelande. Det är bra avkoppling.


Idag är dagen då jag ska sitta och ringa runt till en massa verkstäder för att hitta ett bra pris för servicen på min bil. Med prisgaranti hos min verkstad är det värt att fixa offerter dom kan matcha ifrån andra.

Hoppas sen på att få in bilen innan helgen så man har det gjort. Milen tickar på lite snabbare än planerat och jag vill inte att det ska gå över intervallen.


Idag håller ja också på och gör rent en gjutjärnspanna.

Pappa har köpt ett gäng som han fixar och säljer. Han köper dom för runt 40 kr, fixar dom så att dom är som nya och säljer för 120-150 kr. En ny kostar mellan 600-900 kr så alla tjänar ju på det. Kan även tycka att han är lite billig men det är han på allt han säljer.

Vi har två gamla pannor som vi inte använder samtidigt som jag länge velat köpa en grillpanna så nu bytte vi. Han får våra två och vi fick en grillpanna. Samma grillpanna kostar 800kr i affären så det känns som ett bra byte.

Nu håller ja bara på och gör rent den ordentligt. Är lite äckligt när man inte vet hur länge pannorna legat, vad folk har stekt och fetten i den blivit härsket.

Men i med sallt, på med hög värme och låt det stå ett tag så sköter det sig självt. Sen diska ut och upprepa några gånger, sen koka vatten i den några gånger och så i med salt igen för att slutligen slutligen smörja in med olja och värma den med smör innan ja torkar ur den för sista gången. Tar någon timme innan jag blir nöjd men sen är den som ny :)


Ikväll är det träning också. Första för mig den här säsongen. Kommer bli äckligt jobbigt (som alltid i början) men det ska bli roligt att komma igång, även om plånboken inte saknat resorna till Falun. Blir ca 10 mil för varje träning så ekonomiskt är det ju inte direkt, men vad gör man inte om man tycker något är roligt.


#tvspel #gta5 #ps3 #gjutjärn #stekpanna #grillpanna #rengöring #salt #olja #smör #träning #innebandy #falun

 
 
Ingen bild

Erika

2 september 2014 14:52

Jag glömde köpa salt igår!

Daniel

2 september 2014 16:08

Tror de blev bra med de vi hade. Men idag lär vi köpa nytt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se