Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 12 maj 2016

Tiden rullar på

Av Daniel - 12 maj 2016 10:40

Satt och funderade på saker jag gjort sen jag aktivt bloggade sist, saker jag inte skrivit om.

Det känns ju ibland som man inte gör någonting, dagarna liksom bara rullar på i sina vanliga spår men när man försöker sammanfatta en tid finns det ju massor man har gjort.

Tiden går fort. Dagar blir till månader...

Här på bloggen har tiden däremot stått väldigt stilla :)


Solen skiner och det blev sommar över en natt. Galet skönt!

Lite panik får ja ändå då det känns som dom här härliga dagarna är räknade.

Det blir liksom en stress att snart kommer regnet och sen är sommaren slut.

Önskar att det kunde vara sommar året om... kanske är det fel land man bor i :)


Apropå det med att tiden går fort.

Vår lilla Aina är inte längre så liten :)

När man ser bilderna ja la upp för lite mer än 1 år sen ser hon så liten och ynklig ut haha, idag är hon en ganska stor tjej. Stor och lite halvgalen :)


#aina #canecorso

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se