Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Klippa klor?

Av Daniel - 13 augusti 2010 10:00

Sitter här och halvsover framför datorn. Är väldigt trött idag. Blev lite sent i natt.

Hämtade Erika i Borlänge vid 8 och sen blev de kebab och Tusenbröder. Efter mat blir man seg och de tog en stund innan vi orkade lämna soffan. Hundar ska kissas osv och plöttsligt är klockan natt och lite mys på de så är klockan ännu mera. Men men.

Funderar lite över mötet igår. Var intressant.

Satt på Wienerkonditoriet (tror ja de heter) i Hedemora och snackade över en fika. Var väldigt mycket getingar som störde och folk som satt och åt sprang mest omkring av räddsla.

Själva mötet gick bra. Trevlig och bra kille. Känns lite försiktigt optemistiskt så här efteråt. Pratade om många bra grejer och han hade rätt tänk i mycket. Sen återstår de att se hur mycket som faller på plats när säsongen väl drar igång. Men möten som känns givande brukar va bra.

Har fått lite nya träningstider också.

Måndag 19.00-20.30 och torsdag 18.00-20.00 Klart bättre än tidigare tycker jag. Förra säsongen tränade vi till 22 och sen lite eftersnack och resa hem. Laga mat på de osv och så var de mitt i natten. Nej, bättre nu.

Har setat och kollat lite på nätet efter målvaktsgrejer. Efter en massa år som utespelare ska ja nu testa på att stå i mål. Ska bli kul. Tråkigt bara att allt man behöver köpa är så dyrt. Hade gärna köpt begagnat om man visste någon som sålde nåt. Får se hur ja gör... Tror de är dags att börja spela på Lotto igen (för där har ja ju vunnit så mycket pengar tidigare, not).

Vet inte riktigt vad ja ska göra idag. Hundarna sover fortfarande men de är nog dags att väcka dom för lite mat.

Funderar på om ja kanske skulle ta och klippa lite klor idag. Jobbigt bara när man har hundar som tycker såt är jobbigt.

Har länge funderat på att köpa en klotång med sensor. Har sett ett par olika på nätet men så kostar dom runt 600kr också. Frågan är om dom är bra. Någon som testat? Skulle dom funka är de en väl värd investering tror ja. Men så var de det där med pengar igen. Segt.

Nej. Dags att göra nåt.

Ha en bra dag!Någon som testat en Quickfinder Delux?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Följ bloggen

Följ Fuck the past - Kiss the future med Blogkeen
Följ Fuck the past - Kiss the future med Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se