Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 15 juni 2016

Fest och Marshall

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17

Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd.

Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där.

Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid skönt att få vakna i sin egen säng. Kom hem vid 4 så var lite sliten resten av helgen.

Saknar verkligen att kunna träffa alla oftare. Det är bara 20 mil ner men det är sällan allt klaffar så att det fungerar att åka ner.

Den här festen har dom en gång per år men det var första gången jag kunde vara med så det var väldigt rolig att kunna vara med.

Nu får vi se om det ev kan bli en kräftskiva här i Dalarna i slutet av sommaren också, vore väldigt roligt.


Har länge funderat på att skaffa en högtalare att koppla till mobilen som man kan ha till lite allt möjligt, tex i köket när man lagar mat, när man ligger och solar, jobbar i trädgården eller meckar i garaget.

Idag blev det ett köp.
Beställde en Marshall Kilburn, en högtalare man kan köra via Bluetooth.

Har sett sånna i butiker men aldrig brytt mig om att lyssnat på dom då de känts lite dra men Henrik hade en sån som gick hela festen och det var galet bra ljud, klart värt pengarna.

Så i morgon får jag förhoppningsvis hem den på posten och sen är det bara att börja lira :)

 


Så här ser högtalaren ut. Riktigt bra ljud!

 

 

 

#marshall #kilburn #högtalare #bluetooth

 
 
Sofia

Sofia

15 juni 2016 23:41

Det är en del småbitar i men lovar att hon kommer älska dom. Mina blev tokiga allihopa :D

Herregud nu har jag glömt ditt mail igen, tur du skriver på bloggen så jag påminns :D

http://smultronhus.se

Daniel

16 juni 2016 01:22

Värst är om jag själv skulle gilla dom, äter redan för mycket chips :)

Nästan så ja också glömt mitt mail ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Av Daniel - 20 maj 2016 12:05


Så här känns det verkligen ibland. Vi har så galet svårt att komma på vad vi ska äta VARJE DAG :) När vi väl handlar så är det nästan alltid samma mat. Vi har pratat om att äta mer varierat och bättre i flera år men ändå äter vi samma flera gånge...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards