Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Ny tv - Ja tack!

Av Daniel - 27 juli 2010 18:45

Har inte gjort så mycket idag alls. Hade tänkt göra en del men klockan rinner iväg.

Plockade upp Erikas dator och skulle koppla koppla in den men den var så dammig så den bör öppnas och dammsugas innan man gör nåt annat. Blev nästan lite imponerad över hur man kan få en dator så.

Bilen blev "klar" på Volvo så åkte dit. Nej, dom hittar fortfarande inte något fel på ACn. ZzzzZzzZZzzzzz

Nu ska ja åka med bilen i en månad med någon vätska i ACn (som ja trodde dom skulle ha kunnat fixa med under dagen) och lämna in den igen. ACn blåser kallt nu i alla fall och de var ju efterlängtat. Börjar bli trött på dom på Volvo. Fyll skiten bara så är ja nöjd sen!

Åkte en sväng till Donken och köpte en kyklingburgare och en dricka. Satt i solen och käkade medans värmen kom rejält. Var inte klädd för 28 grader. Härligt om sommarvärmen kommer tillbaka igen. Någon snackade på radio om att "Ryssvärmen" skulle komma tillbaka, men på de prognoser ja kollat finns ingen jättevärme i sikte. Återstår att se hur de blir.

Gled förbi stans tv-butik (Euronics) och kollade på lite tv-apparader också. Är så sjukt sugen på ny tv. Lite tråkigt bara att de är så dyrt.
En 46" LED från Samsung (minst) skulle smaka väldigt gott, men dock inte i plånboken kanske. Vet inte riktigt hur ja ska få de kvinnliga i huset att förstå behovet riktigt. Hon som är nöjd med en 20" tjocktv från 1984 eller nåt som man behöver kikare för att se texten på (ingen vi har men som hon haft i sin lägenhet). Just nu har vi en 42" Panasonic (Viera) Plasma men den är verkligen skit och har några år på nacken. Ett av mina sämsta köpt helt klart. Blev besviken på den redan då den var ny.

Hjälp mig motivera Erika för en ny tv!

  
Nej. Nu är det snart dags att åka upp till Borlänge och hämta hem Erika. Jobbar till 20 och då går inga tåg hem...Vem skulle inte vilja ha en sån här!? En grym investiering!

 
 
Magnus

Magnus

31 juli 2010 15:00

En till dalasnubbe. They just keep coming... Har en liknande TV. Motivation? Man lär ha någon sån TV om man vill använda PS3 å bluray på rätt sätt. =)

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards