Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Home sweet home

Av Daniel - 27 juli 2010 13:45

I´m back!

Hade inte missat en enda dag på bloggen förns nu. Har helt enkelt varit för mycket med allt annat.

Kom iväg från Umeå efter allt packande och städanden vid 13.30 i söndags. Bilen och släpet var smackfullt in på minsta cm, och de kändes när man körde.

Bilen som annars är ganska pigg med sina 250hk fick jobba hårt. Testade att gasa på rejält en gång men då släppte framhjulen bara (måste ju testa).

Ovanlig känsla att vara den som blir omkörd. Vanligtvis är det jag som kör om alla andra, men efter halva vägen hade man accepterat att man inte kunde köra några direkt race med släp på flera hundra kilo om man ville hålla sig på vägen  

  
Vid 21 var vi hemma och fick hjälp att packa ut allt. Gick på ca 1 timme, men nu är huset fullt med grejer överallt. Var och lämnade släpet på Statoil i Hedemora samma kväll och de kändes nästan lite tråkigt att inte få köra mer släp. Hade velat backa lite mer för de var ju riktigt roligt.
Igår sov vi först ut lite. Blev väl ca 11 timmars sömn utan att vi vaknade. Kändes verkligen som de behövdes. Sen har vi packat upp och möblerat sen dess. Idag jobbar Erika igen och jag har lämnat in bilen på Volvo för AC för andra gången. Pappa är här och håller på och fixar med vattenpumpen fortfarande. Allt funkar nu men de läcker lite här och var och grannens vatten går bakåt på nåt sätt så de är nåt strul. Hoppas de där skitvattet kan bli klart snart. Är minst sagt less på de.

Sitter här och funderar på vad ja ska göra. Finns miljoner grejer att ta tag i för att få bergen av flyttgrejer att minska men vet inte riktigt vad ja ska ta tag i idag. Kanske ska koppla in dator och sen packa upp någon låda.

Har fått min U2 dvd också och den vore ju nice att kolla på, men de får väl bli lite senare antar ja.

Har gjort ett nytt tv/film/spel-rum där vi hade sovrum tidigare. Kommer bli riktigt bra att kunna ligga på soffan där inne och spela medans Erika kan kolla på tv i vardagsrummet osv. Sjyst med ett lite mindre rum också när man kollar på film så blir ljudet lite bättre. Bara ny tv som saknas (men bara om man frågar mig).

Nej, dags att ta tag i nåt...Halvkul att packa och flyttstäda


    
De gäller att roa sig på resan så man håller sig vakenHögakustenbron

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards