Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 20 maj 2016

Vad blir det för mat?

Av Daniel - 20 maj 2016 12:05Så här känns det verkligen ibland. Vi har så galet svårt att komma på vad vi ska äta VARJE DAG :)

När vi väl handlar så är det nästan alltid samma mat.

Vi har pratat om att äta mer varierat och bättre i flera år men ändå äter vi samma flera gånger i veckan. Lite tröttsamt... men vem ska göra något åt det? hahaha :)

Vill äta mer varierat men vill inte laga mat genom massa recept, det känns så onödigt att ständigt köpa sånt man inte har hemma för att följa recepten. Vill äta enkelt... och så ska de gå fort att laga, och va gott så klart. Nyttigt vore ju också bra men gör det ännu mer komplicerat :)

Jag har sagt att om jag någon gång blir rik så är en av de första grejerna jag ska göra är att anställa en egen kock... och en städare (hatar att städa!). Men så länge kontot inte ät fett så får vi väl fortsätta att fråga varandra vad vi ska äta, och äta samma som igår :)


Hur gör ni andra?


 
 
Sofia

Sofia

22 maj 2016 16:18

Finns massa enkel mat med :D Receptet behöver man ju ofta bara en gång, sedan kan man om det inte är för komplicerat :) Jag gör nya saker varje vecka men jag älskar ju att mixtra och hålla på med :)

Ja fruktsallad är ju så gott, ska absolut göra det oftare, melon är såååå gott med :)

Skulle jag vara kille skulle jag raka av skiten så ja slapp hålla på :D

http://bian.bloggplatsen.se

Daniel

22 maj 2016 18:02

Jag är helt ok på att laga mat bara jag vet vad jag ska laga. Vore de inte för att det blir dyrt skulle ja äta ute varje dag för att slippa fundera :)

Här e skallen rakad sen några år. Är riktigt skönt faktiskt. Fast ibland kan jag sakna att ha någon geléfrisyr :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards