Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 10 september 2010

Tragisk tv från Tylösand

Av Daniel - 10 september 2010 17:45

Så har ett gäng tv-program startat för hösten i de olika tvkanalerna.

Vissa bättre, andra sämre. Kanal 5 kör som vanligt med lite lägre nivå medans tv4 försöker med de lite mer seriösa.
Fler kanaler kommer säkert igång snart också för att konkurera.

Här är lite vad ja tycker om de jag sätt.


Idol

Idol kör på i Sverige för 7e säsongen.
Programmet är som tidigare med Jury bestående av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Andreas Carlsson.

Som vanligt är de en massa folk som drömmer om att bli den nya stjärnan. Själv brukar ja titta på de första programmen för att se vilka idioter som är med i uttagningarna, sen känns de som programmet blir ganska segt och utdraget.
Kan inte förstå hur en del kan tro att dom kan sjunga. Hur tragiskt är de inte när någon kommer med hela sin familj. Köar i typ ett dygn och kliver in till juryn i tron om att dom kan sjunga och de sen visar sig att dom inte ens skulle kunna sjunka en barnsång på dagis utan att sätta men i livet på varenda unge. Vad är det för familj och vänner som inte säger sanningen innan dom ska vara med i tv!? För att inte tala om dom som ska vara med bara för att få 1 min i tv. Går in och bara leker pajas.

De som är roligast är när någon visar sig vara riktigt duktig men som man på förhand trodde skulle vara en flopp.

Imponerande hur många som söker år efter år och att de faktiskt finns dom som är ganska duktiga. Dock lär de inte kunna komma i närheten av tex Amerikanska Idol, men de är kanske inte heller så konstigt.


Biggest Loser

Ett gäng överviktiga personer tävlar om vem som kan gå ner mest i vikt.

Programmet har gått en tid i Amerika och görs nu i en svensk verision.

Intressant hur mycket man kan gå ner i vikt mer rätt mat och mycket träning. Tror programmet kan vara en bra inspiration till många.

Utröstningsdelen känns dock lite skum. Den som gått ner minst skickas hem.
Har ännu bara sett ett avsnitt men de känns som de kan bli en serie att följa.


Ullared

Serien om Skadinaviens största varuhus Gekås och dess besökare går för 2a säsongen. De hela blandas med komiska personligheter till de lite mer tragiska med shopinghysteri. Ganska imponerande hur man i Sverige kan bygga upp någon sån här affärsveksamhet. Lika imponerande är de inte att man kan döpa någon till Ola-Conny som en av karraktärerna heter i serien. Han kan inte haft de lätt som barn.


Kungarna av Tylösand

Har första avsnittet efter en massa skriverier om serien i tidningarna.

Trodde inte de kunde vara så illa men kan nog ändå förstå att dom har en varningstext för känsliga tittare innan programmet börjar.

De hela bygger på ett gäng ungdommar ("vuxna barn") som ska bo tillsammans i Tylösand en månad. Allt är uppbyggt för fylla, sex och skandaler. De som är med är riktigt tragiska personer som förmodligen gör vad som helst för att få vara med på tv. Frågan ja ställer mig är vad deras familjer tycker om deras deltagande.

Underhållvärdet är högt, de kan man inte säga något om. Men man frågar sig samtidigt om de verkligen är något som bör visas på tv.

Kanske är de bara jag som blivit gammal, men ja tycker nog de är ganska löjligt av Kanal5 att anstränga sig så hårt för att få fram en skandalsåpasom denna i tv. Ska bli intressant att höra deltagarna om några år om dom fortfarande tyckte iden att ha sex i tv, spy i poolen osv var en bra grej. Förmodligen vill ingen av dom minnas att dom var med då.



Skånefruar

Fem skånska kvinnor som alla är (tror dom är) framgångsrika visas upp i deras vardag, ensamma och med sina nära men också tillsammans med varandra. Alla fem är ungefär som Anna Anka fast i Skåne.

Har sett ett avsnitt och förstod inte grejen med programmet, mer än att de var tragiskt.

Varför vill man vara med i ett sånt här program?

Med konstiga värderingar och tron om att man är bäst ifall man är sminkad rätt och känner flest "kändisar".

En av dom sa nåt i stil med: "Zlatans fru är en vänn... eller en bekant... som ja träffat ett par gånger... för något år sen."

Satt och kämdes medans ja såg programmet utan att förstå varför ja ska ta åt mig av ett gäng blåsta överklasstanter.

Pinsamt!

 
 
Maria, Spritpartiet

Maria, Spritpartiet

16 september 2010 01:15

Det jag frågar mig kring "Kungarna av Tylösand" är hur det blev okej att uppmuntra till att unga super. Hade det varit okej om det var fri tillgång till någon annan drog? Vanliga cigaretter hade blivit ramaskri - hälsofarligt! Kokain? Olagligt. Men alkoholen, den är ju så social och trevlig, man får säkert inga lever/hjärn/beroendeproblem av att supa i 30 dagar i rad när man är 19 år och ens hjärna inte ens är färdigutvecklad ännu.

http://spritpartiet.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards