Fuck the past - Kiss the future

Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Ny invandringspolitik

Av Daniel - 20 september 2010 13:30

Så var valet över för den här gången. Utgången blev ungefär som väntat tycker jag.

Moderaterna gör sitt bästa val med hela 30%. Sen kan dom nog igentligen ha ännu större stöd. Många har taktikröstat och lagt sin röst på KD, C och FP istället för på M så ja tror att dom är större än S, som fick 30,8.

Och anledningen till S nedgång är nog så enkel som att folk vill ha en bra politik i samband med att man inte gillar Sahlin. Många sossar sägs ha bytt block just på grund av sin partiledare. Intressant.

Sahlin lär nog ändå sitta kvar ett tag till efter som dom inte har någon självklar efterträdare.

Sverigedemokraterna fick stort stöd och kom in i Riksdagen.

Kan inte förstå hur alla kan vara så förvånade. Ja har sagt i snart ett år att detta skulle hända.

Kalla mig gärna rasist (trotts att ja inte ens röstade på SD) men ja är ändå sportslig och säger grattis till dom. Dom har gjort de som många andra inte klarat.

Vänsterns Ohly vägrade vara i samma rum som Åkesson igår och de var ju bara löjligt. Men så är Ohly ganska pinsam annars också.

Har lite svårt att förstå den stora hetts mot SD nu. Dom är väl inte så mycket värre än Vänsterpariet, och dessutom tycker dom lika på flera punkter.

Åkesson var ganska klar både tidigare och igår om vad de är dom vill med sin politik och ja vet inte hur alla kan höra så fel.

Dom har aldrig sagt något rasistiskt.
Dom vill ha en stramare invandringspolitik. Är de något konstig?

De betyder inte att invandrare ska sparkas ut ur landet utan bara att man ska ta hand om dom som är här och sen strama åt den nya invandringen vilket man skulle gjort redan på 80-talet.

Faktum är att de är en stor del av befolknngen som valt att rösta på SD och de är ju på grund av att man vill något och tycker nåt är fel som det är idag. Till och med invandrare själva har valt att rösta på SD, vilket ska även skrev om här i bloggen i början av juni (Läs här). Försök förklara de, du som rakt av kallar dom rasister.
Nej ja tycker man ska lyssna på vad dom har att säga, som man gör med alla andra. Dom är folkvalda och de vore en skam mot deb stora del av befolkningen om man bara fnyste och vägrade ta ett snack.


Frågan är hur de kommer att de ut med vår svenska politik framöver.

Alliansen vill räcka ut en hand till Miljöpartiet, vilket inte alls känns konstigt. Frågan är om MP tar sin chans eller håller fast vid sitt sammarbete med S och V. Lät inte så hoppfullt igår i alla fall.

Ja tror att chansen är ganska stor att dom gör en "kupp" och ogiltigförklarar Alliansens regering och tvingar fram ett nyval, allt i ett desperat försök att få en ny chans. Att se sig besegrade finns nog inte, tyvärr.

Hur de går återstår att se.

Tror om de blir nyval att Moderaterna kommer få ännu fler röster men att taktikröstandet kanske blir något lägre. Vänstern kan komma att få de riktigt svårt. V och KD tror ja lever på övertid.

SD kommer ha kvar slina röster och kanske även öka då många tycker det är löjligt som dom bemötts.

De enda som kan få SD svaga är om något annat parti öppnar ögonen och erkänner att invandringspolitiken som rullar inte fungerar och gör upp en ny politik. Först då kommer SD tappa väljare. Men de vågar nog ingen göra, för då är man ju tydligen rasist.

Blir intressant!


Något som förvånar mig är hur valet gick i Södertälje. Socialdemokraterna fick förnyat förtroende trotts att så många är trött på Lago och hur stan har blivit.
Fast igentligen är de ändå kanske inte så konstigt ändå efter som så många är beroende av bidragen som de får. Åter igen något som är helt sjukt. SD klev fram även där som väntat.

Nej. Södertälje har länge varit fördömt och frågan nu är hur illa de igentligen kan bli. Känns skönt att inte bo kvar i staden och vara med i kriget som kommer.

Fortsättning följer...



SD fick 5,7 vilket var mer än både KD och V.

 
 
Jessie

Jessie

20 september 2010 19:09

Man är inte rasist för att man röstade eller tycker att SD har en rad många bra poäng i deras politik. Det är bara sådana som vägrar inse att sverige måste förbättras och att vi inte kan leva som bidragstagande längre. Folk som kan MÅSTE börja söka jobb, och flytta om man så måste, kanske rent av utbilda sig inom ett område.

Visst de blåa gjorde många misstag nu under de senaste åren, men de kan alltid bättra på det. ALLA gör misstag! Därav mening med att lära sig av dom.

http://itsjessie.bloggagratis.se

Daniel

20 september 2010 23:19

Känns som ja skit i om folk vill kalla mig rasist. De som blundar och inte ens försöker förstå vad man menar får skylla sig själva. De som står mig närmast vet vem jag är och vad tycker, och respekterar det.
De som stör mig mest är hetsjakten som rullar just nu. Dom flesta hakar bara på utan själv skapa sig en egen uppfattning. Sen måste ja säga att ja är grymt besviken på alla som påstår att Sverige ska vara en demokrati, de flesta verkar inte förstå vad de är. Tragiskt. Trodde landets ledare skulle ta de här snyggare och inte på sandlådenivå.

 
Jessie

Jessie

21 september 2010 21:25

Precis vad jag satt och sa när de båda clownerna uttryckte sig. Det är ju förtal de bedriver och allt annat. Ja jag har sett alla dessa "Hata SD" facebook grupper och annat skit. Det är så lätt att säga att någon är rasist så fort de hör att de inte vill ha med fler invandrare att göra och sådant. Håller med dig, de borde skaffa sig en egen uppfattning först och inte bara haka på alla andra. Folket har talat och de syntes på resultatet som blev, varför inte bara acceptera det?

http://itsjessie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniel - 15 juni 2016 12:17


Var till Södertälje i helgen på grabbfest. Var mina kompisar Henrik och Klas som bjöd. Blev god middag med grillat, fotboll och en massa trevligt snack med alla som var där. Jag åkte bara fram och tillbaka över dan men det kändes helt ok. Alltid ...

Av Daniel - 4 juni 2016 12:22


SOMMAR!!! Det är så grymt skönt med sommar, sol och värme. Jag verkligen älskar det! Förstår knappt hur jag står ut övriga tiden på året :) Vi pratar lite skämtsamt ibland om till vilket land vi ska flytta till när vi blir gamla, och OM det sku...

Av Daniel - 4 juni 2016 11:30


Redan för flera år sen köpte jag domänen danneking.se för att lägga bloggen där. Tiden gick men jag fick det inte gjort. Men så såg jag att man kunde koppla bloggen till domänen och 1 minut senare har jag nu ny adress hit. Både tidigare adress och ...

Av Daniel - 27 maj 2016 12:03


Regn regn och regn. Det är väldigt blött just nu, och kallt. Väntar på att sommaren ska komma igång men just nu känns det lite segt. Läser på Facebook om folk som har sol här och var i landet men här har de nog regnat i över en vecka nu. Läst...

Av Daniel - 23 maj 2016 14:01

(blev ett väldigt långt inlägg om grannar. hoppas ni orkar läsa om mina olika grannar som varit både bra och helt galna. bilderna är ifrån Google street view)   Det är alltid lite spännande att få nya grannar, både när man själv flyttar till nytt...

Tjeeena och välkommen hit!


Killen på väg mot krokodilen ovan är jag, Daniel.
Det här är min blogg och här skriver jag bla om vardag, funderingar, åsikter mm.
Kolla presentationen nedan eller börja läs bloggen direkt.
Och du. Det är alltid trevligt om du lämnar en kommentar!

Kontakt

Mail: danneking@live.com

Twitter: danne_king

Instagram: danne9king9

Vila i frid

Translate this blog

Omröstning

Du hittade hit från?
 Facebook
 Instagram
 Twitter
 Annan blogg
 Rampljuset
 Blogglovin
 Google
 Annat (berätta!)

RSS

Kategorier

Arkiv

Idag, tidigare år

Fråga mig

25 besvarade frågor

Sök på bloggen

Öka din bloggtrafik


Ovido - Quiz & Flashcards